"Tohle je naše hřiště," věří NiKo po vítězství nad MOUZ
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek "Tohle je naše hřiště," věří NiKo po vítězství nad MOUZ

"Tohle je naše hřiště," věří NiKo po vítězství nad MOUZ

Michael Douša

Michael Douša

13. 12. 2023 20:55

Nikola "NiKo" Kovač po výhře nad ochuzenými MOUZ nešetřil sebechválou. Svůj neúspěch na CCT online turnaji připisuje nejspíše tomu, že na online nejsou zvyklí, dá se tím ale omluvit eliminace po prohrách proti Aurora a Guild Eagles?

Reklama

G2 proti MOUZ vypadali o dost jistěji, než proti Auroře, to se musí nechat. Že by ale MOUZ smazali z povrchu zemského, to se taky říct nedá. A to je třeba vzít v potaz, že MOUZ hrají se zaskakujícím Ludvigem “Brollan” Brolinem. Ať ale nejsme pouze kritičtí, vítězství 2-0 je prostě vítězství 2-0. NiKo ovšem tentokrát na serveru úplně nezářil.

„Na CCT jsme neměli úplně nejlepší výsledek, ale tohle je jiné hřiště. Tady je naše místo. Nezajímá nás, co se stalo v minulosti,” tvrdí bosenský střelec. Ten ale ze hry odešel se slabým ratingem 0,86, zatímco vrchol tabulky pevně obsadil Ilja “m0NESY” Osipov.

nexa, huNter-, NiKo, G2 - PGL Major Stockholm
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
nexa, huNter-, NiKo, G2 - PGL Major Stockholm

Ještě je tedy příliš brzy na to, abychom soudili novou sestavu G2. Jak poodhalil NiKo v rozhovoru pro HLTV, Justin “jks” Savage byl na cestě z týmu, ať už by NiKo odešel, nebo ať by zůstal. Experiment s Nemanjou “nexa” Isakovićem tak zjevně není tak impulzivní řešení, jak si mnozí mysleli.

G2 uvidíme znovu v akci proti FaZe, kteří s Davidem “frozen” Čerňanským vypadají o mnoho dominantněji. Tahle akce nás čeká ve čtvrtečních 16 hodin, tak se máme na co těšit!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama