"YEKINDAR byl jeden z prvních, kteří se ke mně v Evropě chovali hezky," říká Twistzz
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek "YEKINDAR byl jeden z prvních, kteří se ke mně v Evropě chovali hezky," říká Twistzz

"YEKINDAR byl jeden z prvních, kteří se ke mně v Evropě chovali hezky," říká Twistzz

Michael Douša

Michael Douša

11. 12. 2023 20:25

Russel "Twistzz" Van Dulken potřeboval opravdu hodně přemýšlení nad rozhodnutím ohledně přechodu do své bývalé domovské organizace. Jedním z velkých důvodů ovšem bylo jejich současné jádro...

Reklama

Twistzz se v rozhovoru pro HLTV rozpovídal o mnohém, včetně třeba důvodů, proč opustil FaZe či odmítnul Vitality. Jedním z důvodů, proč se ale rozhodl právě pro Liquid, bylo jejich současné jádro, které mimo jeho dávného přítele Keitha “NAF” Markovice zahrnuje také mladého Marekse “YEKINDAR” Galinskijse. 

Vždycky jsem ho měl rád, a když jsem se poprvé dostal do Evropy kvůli hraní, byl jeden z prvních lidí, který se ke mně opravdu choval hezky, hráli jsme spolu zápasy, a opravdu se snažil, aby mi napsal. Vždycky tam bylo nějaké přátelství.

Twistzz ale také hovoří o tom, co vlastně ve svém poměrně dlouhém rozhodování - které trvalo přes prázdniny až do konce září - zjistil, že hledá. “Měl jsem pocit, že v Liquid můžu najít nejvíc možnosti pro osobní růst, a že bych hrál s kapitánem, který je pro mě opravdu zajímavý. Stejně jako když jsem předtím nastupoval do FaZe, měl jsem určitou představu o kapitánovi, se kterým bych chtěl hrát,” rozvíjí myšlenku mladý Kanaďan. 

Liquid | Twistzz, Photo credits | Youtube: Team Liquid CS
i Zdroj: Photo credits | Youtube: Team Liquid CS
Liquid | Twistzz, Photo credits | Youtube: Team Liquid CS

“A tím byl karrigan. Teď mám tu představu jinou: Něco, co se shoduje s dlouhodobostí, novou zkušenost, a možná i trochu jiné vedení, ve kterém se víc naučím a které mi pomůže být v dlouhodobém horizontu být lepším hráčem,” zakončuje. Nedá se ovšem říct, že by Twistzz byl v CS2 nějaký zelenáč, naopak. Jedná se o jediného hráče, který vyhrál už dva Intel Grand Slamy, a to pokaždé s jinou sestavou. Nejprve právě s Liquid, napodruhé pak s FaZe.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama