"Užívám si každý moment," říká slovenská hvězda
i Zdroj: Copyright: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek "Užívám si každý moment," říká slovenská hvězda

"Užívám si každý moment," říká slovenská hvězda

Michael Douša

Michael Douša

12. 12. 2023 16:45

David "frozen" Čerňanský byl po dlouhou dobu stálicí pro MOUZ. Změnila se ale hra, změnily se staré pořádky, tak frozen změnil i tým. A určitě si nepohoršil, ve FaZe se mu zatraceně líbí.

Reklama

Frozen se na serveru ukáže v barvách FaZe už zítra na BLAST Premier World Final. FaZe byli doposud na platformě CS2 neuvěřitelně dominantní, uvidíme tedy, jestli s novým střelcem budou pokračovat v krasojízdě, nebo jestli přijdou trable v ráji. Nebylo by totiž divu, už mnohokrát se to přihodilo, jako fanoušci z česko-slovenského regionu ovšem budeme doufat, že se to nestane. Zatím to totiž vypadá velmi dobře - frozen z toho má opravdu dobrý pocit.

“Myslím, že jsem s každým z týmu měl vždycky dobrý vztah, takže bylo strašně jednoduché přijít a zařadit se. Předtím jsme sice nebyli spoluhráči, ale pořád jsme se na turnajích trochu bavili, takže tam už nějaké spojení bylo,” vysvětluje frozen v rozhovoru pro HLTV. “Všichni jsou skvělí a přívětiví. Mám z toho fakt dobrý pocit, abych byl upřímný. Očekával jsem, že to bude těžší, ale upřímně si fakt užívám každý moment.”

karrigan /FaZe/ - IEM Sydney. Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
karrigan /FaZe/ - IEM Sydney. Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group

Frozen se ve skutečnosti vrací už ke svým dvěma bývalým spoluhráčům - kapitánu Finnu “karrigan” Andersenovi a lurkerovi Robinu “ropz” Koolovi, se kterými již kdysi tvořil jádro MOUZ. “Je to podobné, jako když jsem s Finnem hrál kdysi. Je to spíš o tom, že se snažím zvyknout zpátky na jeho systém, jak funguje a jak koordinuje hráče,” říká frozen. Podle všeho také ale nebylo pochyb, že si FaZe přáli jeho. “Věděl jsem, že se ve FaZe něco děje, taky mi řekli, že jsem jejich první možnost. Takže jsem o tom tušil ještě před oficiální nabídkou,” odtajňuje slovenský talent.

Frozen se na serveru ukáže v zápase - snad poměrně jednoduchém - proti Heroic, kteří v tuto chvíli pořád nemají úplně kompletní sestavu. Na server nasednou ve 13 hodin a čeká nás stará dobrá Best of 3, takže bude na co se koukat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama