G2 a Cloud9 jsou ze hry, outsideři jdou do semifinále
Esport CS 2 Článek G2 a Cloud9 jsou ze hry, outsideři jdou do semifinále

G2 a Cloud9 jsou ze hry, outsideři jdou do semifinále

Michael Douša

Michael Douša

15. 12. 2023 21:25

MOUZ i NAVI měli dneska opravdu velmi šťastný den. Ani jedněm nikdo nepřipisoval vítězství, ale oni vzali osud za své. Oba týmy postupují do semifinále, kde na ně čekají větší oříšky.

Reklama

MOUZ si i bez Davida “frozen” Čerňanského neberou s konkurencí servítky. Ludviga “Brollan” Brolina ještě nikdy nikdo neviděl tak moc se usmívat, zjevně se jeho dobrá nálada ale promítá i do hry. Zatímco v rozhovorech skromně ocenil, že mu pouze nedali frozenovy role, ale snaží se mu přizpůsobit týmovou hru, na serveru je z něj mašina, kterou jsme v jeho fnatic letech nezažili. I on svým dílem přispěl k totální porážce Cloud9, kterým na Miragi MOUZ uštědřili bolestivou porážku 13-1. V podobném duchu se nesl celý zápas, Cloud9 se s turnajem loučí potupnou porážkou 0-2.

Ilja “m0NESY” Osipov naopak může mít ze zápasu proti NAVI smíšené pocity. Povedl se mu jeho první 1v5 clutch v takhle důležitém zápase, což se jenom tak nevidí, na druhé straně ale stejně zápas prohráli. Na první mapě sice zářil, na té poslední a klíčové ale za ostatními opravdu zaostával. S ratingem 0,65 na Nuku nedokázal týmovým kolegům dostatečně pomoci a G2 tak rozhodující mapu prohráli 6-13. Se skore 2-1 tak do semifinále proti Vitality postupují právě NAVI vedení Aleksim “Aleksib” Virolainenem. O ten 1v5 clutch vás ale nemůžeme připravit:

Na MOUZ i NAVI tak čekají velké úkoly. Vitality se s FaZe letos perou o titul nejlepšího týmu, což se jen těžko rozporuje. Zvládnou to ale outsideři tak, jako dnes? Na to si musíme počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama