Koho zve PGL na uzavřenou Major kvalifikaci? NAVI, dupreeha i donka
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Koho zve PGL na uzavřenou Major kvalifikaci? NAVI, dupreeha i donka

Koho zve PGL na uzavřenou Major kvalifikaci? NAVI, dupreeha i donka

Michael Douša

Michael Douša

29. 12. 2023 19:40

PGL přípravy na nadcházející Major v Kodani jednoznačně nepodceňuje. Jestli se dočkáme PGL sound guy meme jisté není, zaručeně ale uvidíme opravdu hodně kvalitního Counter-Striku.

Reklama

Zatímco některé týmy jako FaZe, Vitality či ENCE mají své místo na Majoru už jisté, mnoho týmů čeká bolestivý proces kvalifikace přes otevřenou kvalifikaci, uzavřenou kvalifikaci, a poté ještě k tomu LAN RMR turnaj. Některým naštěstí Valve tuhle cestu ulehčilo - místo otevřené kvaldy, kterou často doprovází hejna cheaterů, začnou až na té uzavřené.

 Ty budou letos rozděleny podle regionů na dvě evropské, jednu severoamerickou, jednu jihoamerickou, jednu oceánskou, čínskou, samostatnou východoasijskou a také vlastní blízkovýchodní. Kromě mnoha relativně neznámých jmen jako jsou ATOX či Bad News Kangaroos se ale dočkáme také některých, která si člověk na první dobrou nespojí se snahou probojovat se přes uzavřenou kvalifikaci.

Mezi těmi jsou třeba někdejší Major šampioni Astralis, Virtus.pro a Natus Vincere přidělení do evropských kvalifikací. Lehčí cestu ale bude mít také Peter “dupreeh” Rasmussen a jeho nový tým Preasy či Danil “donk” Kryškovec hrající za Spirit. 

Evropa A

Natus VincereVirtus.pro
Cloud9BIG
BetBoom9Pandas
3DMAXSAW

Evropa B

MOUZSpirit
Eternal FireAstralis
AuroraFORZE
PreasyAMKAL

Severní Amerika

ComplexityM80
NounsWildcard
BadassBOSS
Party AstronautsCarpe Diem

Kompletní seznam pozvaných týmů zveřejnilo PGL na svých webových stránkách, lze jej vidět na odkaze v přiloženém Tweetu:

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama