Dupreeh jde zpátky domů, tentokrát do nové organizace
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Dupreeh jde zpátky domů, tentokrát do nové organizace

Dupreeh jde zpátky domů, tentokrát do nové organizace

Michael Douša

Michael Douša

28. 12. 2023 17:54

Peter "dupreeh" Rasmussen míří do nového projektu, kterým je projekt Preasy. Ti nedávno přišli o talentovaného snipera Nica "nicoodoz" Tamjidiho, který zamíří do Heroic, kde právě dupreeh uvolnil místo.

Reklama

Preasy tak nově budou hrát stylem, který zatím nepříliš úspěšně razí ruští Cloud9 - nebudou mít primárního AWPera. To by v CS:GO bylo prakticky nemyslitelné, v Counter-Strike 2 prostředí ovšem taková situace vypadá o něco příznivěji. Sám dupreeh ale měl poměrně namále - podle jeho vlastních slov hrozilo, že by se do nového RMR cyklu vůbec nedostal. 

„Měl jsem několik nabídek z vrcholných týmů, nakonec ale věci nikdy nevyšly v můj prospěch a hrozilo tak, že Major v Kodani mi utíkal mezi prsty. Potom mi ale na mysl přišli Preasy,” říká dánský veterán, pro nějž je účast na jeho domácím kodaňském Majoru absolutní priorita. „Některé lidi z Preasy znám a mají skvělé výsledky už z Copenhagen Flames,” pokračuje dupreeh.

„Už mám pár Majorů za sebou, takže se mi líbí myšlenka toho, že trochu navrátím té domácí dánské scéně,” říká nejdekorovanější Counter-Strikový hráč historie - jako jediný má na kontě hned pět Major titulů se třemi různými sestavami. „Nevstupujeme do Major cyklu jako favorité, ale neexistuje možnost, že byste mě viděli někde stranou bez toho, abych dal do svého místa u stolu maximum,“ věří sám dupreeh. 

refrezh, PGL Major Stockholm
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
refrezh, PGL Major Stockholm

Mezi hráči Preasy ale nevidíme samé zelenáče, někteří z hráčů se již v minulosti ukázali na vrcholné scéně. Ismail “refrezh” Ali přispěl velkým úspěchům Heroic a Fredrik “roeJ” Jorgensen zase ukázal solidní výsledky ve fnatic, přičemž tým vede zkušený kouč Daniel “Vorborg” Vorborg.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama