Kolik zaplatíme za Call of Duty Modern Warfare III? Známe cenu
i Zdroj: Activision
Gaming COD MWIII Článek Kolik zaplatíme za Call of Duty Modern Warfare III? Známe cenu

Kolik zaplatíme za Call of Duty Modern Warfare III? Známe cenu

Josef Ventrča

Josef Ventrča

15. 8. 2023 08:00

Activision odhalil cenu letošního dílu Call of Duty.

Reklama

Server CharlieIntel na svém twitterovém účtu s odkazem na prohlášení společnosti Activision potvrdil, že Call of Duty Modern Warfare III bude prémiová hra za plnou cenu, tedy 70 dolarů, což v přepočtu znamená, že za něj zaplatíme zhruba 2099 korun. Vývojáři taky dodali, že pro majitele Modern Warfare II nebude dostupný žádný upgrade, jelikož letošní díl bude plnohodnotným titulem. Tím se vyvrací spekulace, že by se mohlo jednat o upgrade.

Toto prohlášení rovněž zpochybnilo debaty z posledních dní, podle kterých by hra mohla stát zhruba tisíc korun, což se taky objevilo při informacích o údajném rozšíření pro loňské Call of Duty. S blížícím se datem vydání Modern Warfare III, které je stanovené na 10. listopadu 2023, začínají na internetu kolovat také různé zvěsti a fámy. Některé, jako například využití rudé grafiky v komunikaci či odhalení několika postav, se ukázaly být pravdivé.

Call of Duty Modern Warfare III potvrzeno. Známe i datum vydání
i Zdroj: Activision

Call of Duty Modern Warfare III potvrzeno. Známe i datum vydání

Společnost Activision v krátkém teaseru oficiálně potvrdila vydání dalšího dílu Call of Duty. Zároveň bylo odhaleno i datum…

8. 8. 2023 09:50

Současní hráči Modern Warfare II však neztratí dosud nahraný obash. Společnost Activision totiž nedávno potvrdila, že jeho část se po vydání přenese do Modern Warfare III. Má se jednat o zbraně, přídavné zařízení, operátory, skiny, kosmetické předměty a další. Díky tomu budou moci fanoušci odemčený obsah využít i v nové hře.

Tahle informace rozhodně potěšila, nyní se musí vyčkávat na další. Nedávno jsme se alespoň dozvěděli, že Call of Duty Modern Warfare III vyjde na PC, Xbox Series X|S. PlayStation 5 i konzolích minulé generace, tedy PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama