Last Train Home je úspěšný na Steamu. Překonal i Cyberpunk 2077
i Zdroj: Ashborne Games
Gaming LTH Článek Last Train Home je úspěšný na Steamu. Překonal i Cyberpunk 2077

Last Train Home je úspěšný na Steamu. Překonal i Cyberpunk 2077

Monika Kočicová

Monika Kočicová

9. 12. 2023 12:30

Česká strategie od Ashborne Games se umístila mezi deseti nejlépe prodávanými hrami v celosvětovém žebříčku. V týdenních prodejích překonala i mnohem větší a známější tituly.

Reklama

Týden od vydání Last Train Home mohou vývojáři slavit, že se jim s největší pravděpodobností podařilo vytvořil vskutku skvělou strategii, která zaznamená úspěch nejen na domácí půdě, ale i ve světě. Česká hra se totiž v žebříčku nejlépe globálně prodávaných her za poslední týden na Steamu umístila na 7. příčce. „Ze srdce děkujeme všem, kteří Last Train Home hráli, a tak umožnili tento úspěch,“ napsalo studio Ashborne Games v příspěvku na sociální síti X, dříve Twitter.

Kingdom Come: Deliverance míří na Switch, dostane i český dabing
i Zdroj: Warhorse Studios

Kingdom Come: Deliverance míří na Switch, dostane i český dabing

Česká hra z produkce Warhorse Studios se dostane i na konzoli od Nintenda. České hráče určitě potěší, že titul bude mít i…

8. 12. 2023 09:15

Ambiciózní projekt vyprávějící příběh československých legionářů po první světové válce a jejich cestě přes Rusko do vlasti tak v uplynulém týdnu zaznamenal lepší prodeje než například Cyberpunk 2077 nebo American Truck Simulator. Znovu však připomínáme, že se jedná o prodeje za uplynulý týden. Jak celkově je Last Train Home úspěšný v prodejích, a zda může tím konkurovat výše zmíněným titulům, které patří mezi stálice v žebříčku, se dozvíme mnohem později.

Ashborne Games zároveň oznámili, že prostřednictvím THQ Nordic, coby vydavatele, v limitované nabídce War Stories spojují Last Train Home s jiným survival strategickým titulem This Was of Mine od 11 bit studios, který je možné na Steamu pořídit za 59 eur. Navíc kolekce má nyní až 33procentní slevu, takže je dostupná za 40 eur, což je i cena samotné základní verze Last Train Home.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama