Mít pohlavní styk ve hře Starfield se vyplatí, hráče čeká odměna
i Zdroj: Bethesda Softworks
Gaming Starfield Článek Mít pohlavní styk ve hře Starfield se vyplatí, hráče čeká odměna

Mít pohlavní styk ve hře Starfield se vyplatí, hráče čeká odměna

Jarmil Černý

Jarmil Černý

6. 9. 2023 14:50

Ukázalo se, že prožít románek ve hře Starfield není jen o dobrém pocitu, hra vás za prožitý pohlavní styk patřičně odmění.

Reklama

Pokud hledáte cesty, jak si ulehčit levelování v nově vydané hře Starfield, pak vás možná překvapí, že vám s tím může pomoci pohlavní styk s vašimi společníky. Obdržet byste měli 15% zvýšení získaných zkušeností a to po dobu 24 minut. Tento bonus se nazývá Emotional Security a získáte ho po skončení romantického aktu.

Speedrunner dohrál Starfield v rekordním čase
i Zdroj: Bethesda Softworks

Speedrunner dohrál Starfield v rekordním čase

Hlavní datum vydání Starfieldu je sice až 6. září, hráči s předběžným přístupem si nové dílo od Bethesdy ale užívají už nyní…

4. 9. 2023 18:00

Získání bonusu však není jen tak, románky na jednu noc totiž ve hře nenajdete. Svůj vztah s vaším společníkem musíte dlouho budovat a k lákavé možnosti soulože můžete dojít až postupem času.

Vztah lze navázat se společníky Andreja, Barrett, Sarah a Sam Coe. Vybrat si ale musíte pečlivě, jakmile navážete jeden vztah, není možné se pustit do prožívání láskyplných okamžiků s jiným společníkem, dokud se nerozhodnete vztah ukončit.

Podobný bonus lze získat za to, když je vaše postava dobře odpočatá, ten má ovšem váhu pouze 10% navýšení získaných zkušeností. Získáte ho tak, že budete sdílet loži s vaším společníkem, k samotnému aktu však dojít nemusí.

Standardní edice Starfield vychází 6. září. Ve stejný den se objeví také v Xbox Game Pass. Ten můžete pořídit u našeho partnera CZC.cz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama