MOUZ se do finále IEM Katowice nepodívá ani letos, frozen porazil bývalé spoluhráče
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-BghWWC7/A
Esport CS 2 Článek MOUZ se do finále IEM Katowice nepodívá ani letos, frozen porazil bývalé spoluhráče

MOUZ se do finále IEM Katowice nepodívá ani letos, frozen porazil bývalé spoluhráče

Pavla Doušová

Pavla Doušová

11. 2. 2024 11:14

V sobotním semifinále IEM Katowice 2024 se utkali FaZe a MOUZ, stávající a bývalý tým slovenského hráče Davida "frozen" Čerňanského. Od obou špičkových týmů se dala čekat napínavá hra a nekonečné přestřelky, skončilo to ale rychleji, než bylo předpokládáno.

Reklama

Je vidět, že mladé slovenské hvězdě, která nahradila Russela “Twistzz” van Dulkena v sestavě FaZe, Davidovi “frozen” Čerňanskému se v novém mužstvu daří. V prvním velkém eventu sezóny se dostal do finále přes mrtvoly svého bývalého týmu, kde ho nahradil Ludvig “Brollan” Brolin.

Začalo se hrát na výběru FaZe, kteří si věřili na Nuke. Výběr to byl excelentní,  protože jediné body, ke kterým se MOUZ dostali, byly tři v prvním poločase. Celá druhá polovina Nuke byla čistě záležitostí FaZe a jejich taktik, které se zatím v polských Katowicích osvědčují. 

I Ancient vypadal, že skončí tak rychle, jako Nuke. V celé první půlce, s FaZe na straně counter-teroristů, získali MOUZ pouhé dva body a většina diváků začala ztrácet naděje. Na teroristické straně se ale tuto hru nedařilo ani jednomu z týmů, protože v druhém části zase skórovali hlavně MOUZ, kteří se dostali až na hranici přesčasu. Bohužel jim přesčas o jeden jediný bod utekl a FaZe hru ukončili 2-0 na mapy.

Nejlepším hráčem utkání byl Håvard “rain” Nygaard s celkovými 40 zabitími, z toho jich 31 bylo z druhé mapy. Jeho způsobené poškození za kolo bylo v průměru 98.8, což je krásný výsledek.

FaZe tak v neděli v 17:00 čeká velké finále ve Spodek Areně proti Spirit, kde momentálně vládne mladý ruský hráč, Danil “donk” Kryshkovets. Dostanou se ostřílení FaZe přes něj?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama