Nahota i sprosťárny. Připomeňte si nejbizarnější bany CZ/SK streamerů na Twitchi
i Zdroj: Grunex.com
Zajímavosti Článek Nahota i sprosťárny. Připomeňte si nejbizarnější bany CZ/SK streamerů na Twitchi

Nahota i sprosťárny. Připomeňte si nejbizarnější bany CZ/SK streamerů na Twitchi

Josef Ventrča

Josef Ventrča

21. 3. 2024 09:00

Streamovací platforma Twitch umí rozdávat bany tvůrcům obsahu za kdejakou maličkost. O tom se mohli přesvědčit i přední streameři z Česka a Slovenska. Za co si museli dát nucenou pauzu od streamování streameři jako FlyGun či Restt?

Reklama

Na Twitchi mohou tvůrci obsahu dostat dočasné bany nejen za ukazování přirození nebo fekální nehody, ale i za naprosto neškodné – z pohledu běžného člověka – maličkosti, které s největší pravděpodobností nikoho neurazily.

Musíme podotknout, že podnadpisy k bizarním případům jsou s mírnou nadsázkou.

Použila svůj zadek místo monitoru, vše vysílala na internet
i Zdroj: Twitch.tv/morgpie

Použila svůj zadek místo monitoru, vše vysílala na internet

Pokud si myslíte, že jste už viděli vše, pak jste na omylu. Vynalézavá internetová tvůrkyně, která má za sebou několik…

17. 3. 2024 10:00

Flygun a odhalená prsa

Jeden z nejvíc bizarních banů na Twitchi byl v roce 2019. Flygun alias Melichar Oravec jej dostal za ukazování odhalených ženských ňader… z časopisů Playboy… v Mafii 2. „Sice pořád nechápu, proč zabíjení nevinných civilistů ve hrách není problém, ale ukázání dámských ňader je zcela nepřijatelné,“ vyjádřil se tehdy Flygun na svém facebookovém profilu.

Nahotinky u Restta

Taky slovenský streamer Restt alias Michal Adámik dostal dočasný zákaz vysílání po ukázce ženských prsou. Nikoliv však skutečných, ale vytvořených v rámci ASCII Art (výtvarné umění, které pracuje s počítačovým textem jako s výtvarným médiem). Na svém Twitteru se pak podivil nad celou situací. „Nechápu, proč ban, když v sekci níže mají holé prdele a prsa, natřásají se před publikem, píšou si jména na prsa za subs/donos, a přitom ani zdaleka nemusí mít lidé 18 let,“ napsal.

Nahota i sprosťárny. Připomeňte si nejbizarnější bany CZ/SK streamerů na Twitchi

Šikana od Czechclouda

I jeden z předních tuzemských streamerů zažil ban na Twitchi za podivných okolností. Czechcloud alias Petr Žalud před rokem čelil omezení kvůli divákovi. „Vypadá to, že jsem vyhlásil nějaké dítě na streamu, týpek si to nahrál, nahlásil jako vyhrožování a Twitch se samozřejmě snaží bránit to dítě, co mě nahlásilo, protože musí,“ sdělil na svém twitterovém účtu. Než však Czechcloud tuto skutečnost zjistil, domníval se, že důvodem dočasného zákazu mohlo být vyslovení písmen N, I, G zadaných ve vyhledávači. Jenže v angličtině to mohlo znít, jako zakázané rasistické slůvko hanobící lidi tmavé pleti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama