Někteří hráči mají problémy se Spider-Manem 2
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Gaming Marvel's Spider-Man 2 Článek Někteří hráči mají problémy se Spider-Manem 2

Někteří hráči mají problémy se Spider-Manem 2

Josef Ventrča

Josef Ventrča

22. 10. 2023 16:00

Vydání hry Marvel's Spider-Man 2 se neobešlo bez potíží. Upozornili na to uživatelé na Redditu.

Reklama

Někteří hráči mají problémy s instalací fyzické kopie hry Marvel's Spider-Man 2 v systému PlayStation 5. Na potíže upozornili uživatelé na sociální síti Reddit.

Bude Spider-Man 2 hrou roku? Hodnocení tomu napovídají
i Zdroj: Insomniac Games

Bude Spider-Man 2 hrou roku? Hodnocení tomu napovídají

Novinka studia Insomniac Games sklidila u kritiků obrovský úspěch.

17. 10. 2023 15:00

Uživatel s přezdívkou Okrym_ vysvětlil, že se mu na konzoli nechce nainstalovat disková verze hry. Konkrétně se instalace zasekne, když ukazatel v průběhu dosáhne 36 procent. A není jediný. Mnoho lidí na příspěvek reagovalo popisem podobných problémů s instalací. Podle komentujících osob to vypadá, že se komplikace vyskytly v Severní Americe i Evropě.

Společnost Insomniac Games sice na sociální síti X, dříve Twitteru, zveřejnila výzvu k nahlášení jakýchkoli neobvyklých chyb nebo závad nalezených v jejich nejnovějším dobrodružství, ale v době psaní tohoto článku se k výše zmíněným problémům zatím nevyjádřila. Zdá se však, že potíže se týkají pouze malého počtu hráčů, kteří hru instalují z disku. Vzhledem k víkendu následujícím po vydání hry ale možná lze očekávat, že počty stížností se zvýší.

Marvel's Spider-Man 2 vyšel 20. října exkluzivně pro konzole PlayStation 5. Jedná se o očekávané pokračování navazující na událostí v předchozích dílech Marvel's Spider-Man a Spider-Man: Miles Morales.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama