Pro Nintendo Switch asi bude dostupná kolekce Borderlands
i Zdroj: 2K
Gaming Článek Pro Nintendo Switch asi bude dostupná kolekce Borderlands

Pro Nintendo Switch asi bude dostupná kolekce Borderlands

Monika Kočicová

Monika Kočicová

25. 11. 2023 16:00

Vypadá to, že se konzole od japonské společnosti Nintendo dočká velké kolekce her ze slavné série Borderlands.

Reklama

Majitelé Nintenda Switch se nejspíš mohou těšit, že se na konzolích objeví balíček looter-shooter her Borderlands pyšnící se jedinečným světem, nezapomenutelnými postavami s unikátními schopnostmi a perfektním střeleckým zážitkem. Spekulace se objevily poté, co si zahraniční média všimla, že německý Úřad pro hodnocení softwaru (USK) udělil rating titulu Borderlands Collection: Pandora's Box.

Blizzard čelí podezření z ovlivňování hodnocení Diabla IV na Steamu
i Zdroj: Blizzard Entertainment

Blizzard čelí podezření z ovlivňování hodnocení Diabla IV na Steamu

Objevilo se podezření, že Blizzard nechal vytvořit Steam účty, které měly vylepšit hodnocení Diabla IV. Na podezřelé recenze…

25. 11. 2023 12:30

Kolekce obsahuje všech šest základních her. To znamená, že hráči dostanou Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3 a New Tales from the Borderlands. Součástí balíčku jsou také všechna DLC k těmto titulům.

Server Insider Gaming však upozornil, že na stránkách s ratingem bylo uvedené datum klasifikace 30. srpna, tedy před vydáním této edice na PC, Xbox a PlayStation. Rovněž společnosti Nintendo ani 2K, která je vydavatelem série, dosud neodpověděly na žádost o komentář. Není tak jisté, zda doopravdy edice na konzolích od Nintenda skutečně vyjde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama