Ubisoft šokoval hráče předobjednávkovým bonusem k Avatarovi
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Avatar: Frontiers of Pandora Článek Ubisoft šokoval hráče předobjednávkovým bonusem k Avatarovi

Ubisoft šokoval hráče předobjednávkovým bonusem k Avatarovi

Monika Kočicová

Monika Kočicová

25. 11. 2023 13:30

Ubisoft v krátkém traileru představil, co dostanou lidé, kteří si předobjednají akční novinku Avatar: Frontiers of Pandora. Fanoušci ale nevěřícně kroutí hlavou.

Reklama

Společnost Ubisoft zveřejnila velmi krátké video na YouTube s podrobnostmi o předobjednávkovém bonusu k brzy vydanému akčnímu titulu Avatar: Frontiers of Pandora. Na základě reakcí však upozorňujeme, že někteří fanoušci se mohou cítit okradení.

Letošní vydání Avatar: Frontiers of Pandora je jisté, Ubisoft slibuje i DLC
i Zdroj: Ubisoft

Letošní vydání Avatar: Frontiers of Pandora je jisté, Ubisoft slibuje i DLC

Ubisoft oznámil, že Avatar: Frontiers of Pandora je gold, tedy hra je v poslední fázi vývoje a vydání už nic nebrání. Studio…

15. 11. 2023 17:30

Ačkoliv dnes bývá zvykem, že za koupi před vydáním videohry uživatelé dostanou předčasný přístup pro spuštění titulu, bonusovou misi nebo užitečné předměty a kosmetické balíčky, francouzský vývojář se rozhodl vsadit pouze na poslední jmenovaný prvek. Hráči tak obdrží takzvaný The Child of Two Worlds Pack obsahující jeden speciální kosmetický vzhled pro postavu a pro zbraň.

Zda je to dostatečný bonus za předobjednávku hry v hodnotě od dvou tisíc korun, si už každý dokáže odpovědět sám. Nicméně reakce zklamaných a naštvaných uživatelů na sebe nenechaly dlouho čekat. „Bezvadné. Dostanu skin postavy, který neuvidím, protože se hraje v pohledu z první osoby,“ vyjádřil nespokojenost jeden z uživatelů pod YouTube videem. Podobně se vyjádřili i další lidé. Ovšem našli se taky pozitivní reakce, a tak to nejspíš některé zájemce potěšilo.

Avatar: Frontiers of Pandora vychází 7. prosince 2023 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama