Kdy bude nový Battlefield? Electronic Arts mají jasno
i Zdroj: Electronic Arts
Gaming Článek Kdy bude nový Battlefield? Electronic Arts mají jasno

Kdy bude nový Battlefield? Electronic Arts mají jasno

Josef Ventrča

Josef Ventrča

31. 1. 2024 13:15

Společnost Electronic Arts se podělila o informace k vydání dalšího dílu série Battlefield. Firma rovněž sdělila, že investovala do vývoje další zdroje.

Reklama

Společnost EA nedávno uspořádala konferenční hovor ke zprávě o výsledcích za 3. čtvrtletí fiskálního roku 2024, který osvětlil plány společnosti do budoucna a poskytl informace o tom, jak si v současnosti vedou její značky. Jedním z nejočekávanějších titulů společnosti má být další Battlefield.

Věk hraní her neomezuje. Osmdesátník to potvrzuje u Battlefieldu

Věk hraní her neomezuje. Osmdesátník to potvrzuje u Battlefieldu

Senior krátí volný čas u populární střílečky.

31. 7. 2023 11:40

Jenže fanoušci zatím nebudou nadšení z plánů Electronic Arts. Finanční ředitel Stuart Canfield promluvil o plánech v oblasti nesportovních titulů v příštích letech a dle jeho slov to vypadá, že další díl populární střílečky bude za dlouho. Podle serveru Insider Gaming Canfield poznamenal, že společnost v roce 2025 a dalších letech chystá vydat nová zpracování ikonických her, což může zahrnovat Battlefield, Mass Effect a Star Wars. Představitel EA však nebyl konkrétní v tom, o co se má jednat.

Zahraniční média však spekulují, že nový Battlefield by ze všech sérií mohl být nejdřív, jelikož Mass Effect se podle loňského traileru chystá, ale vydání nelze očekávat dřív než v roce 2029, a zároveň by se mohlo pracovat i na třetím díle Jedi Survivor a nové střílečce od Respawn Entertainment, jenže i jejich vydání by mělo být mnohem později.

Že by se mohlo pracovat na dalším Battlefieldu pak naznačila slova generálního ředitele EA Andrewa Wilsona. Ten potvrdil, že společnost investuje do budoucnosti značky. „Naše týmy budují rozsáhlý, komunitně zaměřený svět Battlefieldu pro fanoušky,“ uvedl ke zprávě, aniž by upřesnil, co tím myslel.

Electronic Arts se tak zatím soustředí zejména na aktuální Battlefield 2042, který letos v březnu vstoupí do sedmé sezony. Wilson potvrdil, že EA investovala další zdroje i do této hry. Není divu, jelikož ta v poslední době zaznamenala renesanci v počtu hrajících uživatelů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama