Insider odhalil detaily o novém Ghost Recon. Inspirací bylo Call of Duty
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Článek Insider odhalil detaily o novém Ghost Recon. Inspirací bylo Call of Duty

Insider odhalil detaily o novém Ghost Recon. Inspirací bylo Call of Duty

Monika Kočicová

Monika Kočicová

9. 3. 2024 15:00

Další díl série Tom Clancy's Ghost Recon má obsahovat kontroverzní mise i obří pokrok v technickém zpracování. Zahraničním médiím to prozradily zdroje z Ubisoftu blízké vývoji.

Reklama

Ubisoft pracuje na novém díle série Tom Clancy's Ghost Recon pod kódovým označením Ovr, nebo Over. Ačkoliv v současnosti vývojáři neprozradili příliš mnoho informací, tak novinářům ze serveru Insider Gaming se podařilo využít svých zdrojů, které mají blízko k vývoji, a alespoň zjistili několik zajímavých detailů. Osoby si však přály zůstat v anonymitě, jelikož nejsou oprávněné o hře veřejně mluvit.

Ubisoft prozradil datum vydání nového Assassin's Creed i Star Wars
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft prozradil datum vydání nového Assassin's Creed i Star Wars

Ubisoft přiblížil, kdy fanoušci mohou očekávat další díl ze série Assassin's Creed. Nedávné spekulace se však přímo…

9. 2. 2024 13:16

Nový Ghost Recon se má odehrávat během fiktivní války v Naimanu, smyšlené jihovýchodní zemi, kde v důsledku válečných zločinů zemřely statisíce lidí. V ději figurují Duchové, tedy váš tým elitních vojáků, kteří infiltrovali válečnou zónu, aby plnili tajné mise a našli zrádce. Podle všeho se tvůrci částečně inspirovali sérii Call of Duty Modern Warfare, jelikož některé mise mají  být temné a kontroverzní. V jedné z nich například vaše jednotka málem zastřelí muže držícího dítě v náručí, protože si myslí, že je to bomba.

Hra má být vojenskou taktickou střílečkou založenou na družstvech a podle zdrojů téměř zasahuje do žánru mil-sim. Další inspirací totiž měly být přední vojenské tituly z pohledu první osoby jako Battlefield nebo Ready or Not. Novináři měli i možnost vidět záběry ze hry pod slibem, že je nezveřejní. Informovali však, že Ghost Recon má výrazné grafické zlepšení oproti předchůdcům. Přirovnali je opět k Ready or Not.

Další díl Tom Clancy'S Ghost Recon by mohl vyjít v roce 2025 až 2026, ale tuto informaci je nutné brát s rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama