Pornhub publikoval statistiky za rok 2023, tradičně nechybí ani herní kategorie
i Zdroj: Zdroj: Ilustrativní obrázek - Freepik.com (s licencí, fotobanka)
Zajímavosti Článek Pornhub publikoval statistiky za rok 2023, tradičně nechybí ani herní kategorie

Pornhub publikoval statistiky za rok 2023, tradičně nechybí ani herní kategorie

Josef Ventrča

Josef Ventrča

21. 12. 2023 08:15

Webová stránka s obsahem pro dospělé publikum Pornhub zveřejnila statistiky nejhledanějších herních titulů a postav. Výsledky ukázaly, že Fortnite rozhodně patří mezi oblíbené tituly téměř ve všech oblastech zábavního průmyslu.

Reklama

Server Dexerto upozornil na zajímavou statistiku webového portálu Pornhub specializujícího se na erotická videa. Ten každoročně sdílí údaje nejčastějších výsledků vyhledávání na stránce a nevynechává ani zaměření s herní tematikou.

V této oblasti se na poli videoher mezi nejčastěji vyhledávaná lechtivá videa zařadil Fortnite, který dle grafu s velkým náskokem ukořistil první místo před tituly Overwatch a Minecraft. Dále byl pak hojně hledaný i obsah zaměřený na hry Atomic Heart, Genshin Impact, Resident Evil, League of Legends nebo Valorant. Zajímavé je, že v žebříčku se našel třeba i Cuphead nebo Among Us.

Mezi herními postavami pak na erotickém portálu byla nejžádanější Chun Li z Fortnite, za ní se zařadila Tifa z Final Fantasy a D.Va z Overwatch. Nechyběla však ani stálice Lara Croft nebo Lady Dimitrescu z Resident Evil Village. Překvapením mohl být na pátém místě ježek Sonic, nebo o dvě příčky pod ním Mario.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama