Připravovaný Black Panther bude mít otevřený svět
i Zdroj: Electronic Arts
Gaming Článek Připravovaný Black Panther bude mít otevřený svět

Připravovaný Black Panther bude mít otevřený svět

Václav Brixí

Václav Brixí

16. 4. 2024 07:00

Nedávno zveřejněné pracovní inzeráty studia Cliffhanger Games odhalily několik informací ohledně připravovaného Black Panthera. Bude se prý jedna o velký otevřený svět.

Reklama

Her s populárními superhrdiny od Marvelu nás čeká opravdu požehnaně. Jednou z nich je i připravovaný singleplayer titul s Black Pantherem, který má na starost studio skupiny EA, Cliffhanger Games. Na rozdíl od jiných titulů, jako například Marvel 1943 (Skydance New Media) nebo Marvel's Wolverine (Insomniac Games), však o ochránci Wakandy nevíme příliš mnoho. Určité indicie se objevily nyní v souvislosti s inzercí pracovních pozic pro další etapu ve vývoji hry. Konkrétně se do týmu hledá hlavní designér “sandboxů”.

V inzerátu je uvedeno, že hlavní náplní práce bude podílení se na navrhování a vylepšování potencionálních střetů, vylaďování celkového systému a hratelnosti v dynamickém otevřeném světě. Dalším úkolem poptávaného zaměstnance by mělo být vytvoření poutavého "sandboxového" zážitku, tedy něčeho, co bude podporovat touhu k opakovanému hraní hry. Důraz je kladen rovněž na podporu vývoje umělé inteligence NPCs ve hře. Cílem je prý vytvořit autentický dechberoucí svět, který bude obsahovat davy inteligentních lidí ve městech i uvěřitelný ekosystém zvěře v přírodě.

Black Panther Logo
i Zdroj: https://www.ea.com/cs-cz/news/meet-cliffhanger-games
Black Panther Logo

Celý projekt vede Kevin Stephens, který se dříve podílel na úspěšném titulu Middle-Earth: Shadow of Mordor. Dále jeho tým doplňují veteráni ze studia Santa Monica nebo vývojáři vybraných dílů série Halo. Není tedy divu, že má tým stojící za Black Pantherem velké ambice. Většina vývoje však stále stojí před nimi a tudíž nemůžeme v dohledné době očekávat žádné detailnější záběry ze hry, natož pak její brzké vydání. Fanoušci Marvelu však nemusí věšet hlavu, jelikož je kromě výše zmíněných titulů čeká taktéž Iron Man hra od studia Motive nebo multiplayerový hero shooter Marvel Rivals, který se nedávno představil v novém gameplay traileru. Pokud se objeví jakékoliv nové informace o připravovaných Marvel titulech, budeme vás samozřejmě informovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama