Vyšel remake Warcraftu II
i Zdroj: LoreCraft Studios
Gaming Článek Vyšel remake Warcraftu II

Vyšel remake Warcraftu II

Monika Kočicová

Monika Kočicová

10. 1. 2024 08:00

Nadšenci vytvořili neoficiální remake strategie Warcraft II, která běží na enginu remasteru třetího dílu. Fanoušci jsou nadšení a dílo si chválí.

Reklama

Remake real-time strategie Warcraft II je možné si zahrát díky usilovné práci nadšenců, kteří na vývoji takzvaného Chronicles of the Second War pracovali téměř čtyři roky. Hra běží na enginu Warcraft III: Reforged a je dostupná ke stažení zdarma.

Heroes of Might and Magic 3 má nový příběh i město
i Zdroj: Horn of the Abyss team

Heroes of Might and Magic 3 má nový příběh i město

Fanoušci vytvořili neoficiální rozšíření do slavné tahové strategie Heroes of Might and Magic 3. Nabídne zbrusu nový herní…

5. 1. 2024 17:45

 Zatím vznikla pouze první část předělávky s podtitulem Tides of Darkness. Ta je zaměřená na kampaň za hordu a nabídne 17 misí včetně filmečků, součástí je i dabing a soundtrack z originálního dílu. Jako přidanou hodnotu nabízí sjednocení lore na základě knih a dalších materiálů a taky opravuje drobné příběhoví nesrovnalosti ve vztahu k třetímu dílu a MMO titulu World of Warcraft.

 

Autoři ale taky varují, že hráči mohou najít technické chyby, které se zatím nepodařilo opravit. Na vyladění plynulé hratelnosti se ale pracuje.

Tvůrci modifikace ze skupiny LoreCraft Designs zatím neuvedli, kdy bude dostupná další část umožňující hraní za lidi. Upozorňují ale, že pro hraní modifikace je nutné vlastnit Warcraft III: Reforged.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama