Vydání dalšího dílu The Division se nejspíš blíží
i Zdroj: Ubisoft
Gaming TCD Heartland Článek Vydání dalšího dílu The Division se nejspíš blíží

Vydání dalšího dílu The Division se nejspíš blíží

Josef Ventrča

Josef Ventrča

28. 11. 2023 16:00

Udělení věkového ohodnocení akčního titulu The Division Heartland naznačilo, že Ubisoft vydá hru možná již začátkem příštího roku.

Reklama

Není tajemstvím, že Ubisoft plánuje rozšířit sérii Tom Clancy's The Division o další projekty. Nedávno oznámil vývoj třetího dílu, a ještě delší dobu se pracuje na free to play mobilním titulu Resurgence, a taky počítačovém a konzolovém spin-offu s podtitulem Heartland, který rovněž má být hratelný zdarma. 

Letošní vydání Avatar: Frontiers of Pandora je jisté, Ubisoft slibuje i DLC
i Zdroj: Ubisoft

Letošní vydání Avatar: Frontiers of Pandora je jisté, Ubisoft slibuje i DLC

Ubisoft oznámil, že Avatar: Frontiers of Pandora je gold, tedy hra je v poslední fázi vývoje a vydání už nic nebrání. Studio…

15. 11. 2023 17:30

Nyní to vypadá, že zhruba dvouleté čekání se blíží ke konci. Střílečka založená na akci a survival prvcích během plnění různých misí a likvidace nepřátel totiž dostala ohodnocení doporučeného věku od tchajwanské ratingové komise.

Server Insider Gaming s odkazem na uživatele sociální sítě X s přezdívkou Kurakasis informoval, že ohodnocení obdržela již 14. října 2023. To vyvolalo spekulace, že Ubisoft by mohl hru vydat již začátkem roku 2024. Očekává se, že střílečka vyjde pro PC a obě poslední generace konzolí PlayStation a Xbox.

Nyní je však těžké s jistotou tvrdit, že se zvěsti naplní. Kromě faktu, že vývojář nic nepotvrdili, tak se musí brát v potaz i to, že Ubisoft má ve zvyku odkládat hry i na poslední chvíli. Nemluvě o tom, že Heartland byl původně naplánovaný s vydáním na letošní rok. Skutečnost se nejspíš dozvíme v následujících týdnech.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama