Trailer GTA 6 už příští týden, potvrzuje Rockstar
i Zdroj: Rockstar Games
Gaming GTA 6 Článek Trailer GTA 6 už příští týden, potvrzuje Rockstar

Trailer GTA 6 už příští týden, potvrzuje Rockstar

Jarmil Černý

Jarmil Černý

1. 12. 2023 15:15

Dlouho očekávaný trailer, který by mohl představit zbrusu nové GTA 6 by měl dle oficiálního X (dříve Twitter) účtu Rockstar Games vyjít už v úterý 5. prosince.

Reklama

GTA 6 je jedním z nejočekávanějších titulů planety. Překonat úspěch předchozích dílů ale nebude vůbec jednoduché, GTA 5 se totiž podařilo prodat přes 185 milionů kopií. Vývojáře z Rockstar Games tak čeká velká výzva.

GTA 6 nebo úplně jiná hra?

Důležité je, že Rockstar ve svých prohlášeních nikdy nepotvrdil, že trailer bude právě k pokračování série Grand Theft Auto, fanoušci jsou však v takovém očekávání, že by pravděpodobně šlo o jedno z největších zklamání v historii herního průmyslu.

GTA 6 - vše, co víme: datum vydání, čeština, cena, multiplayer
i Zdroj: Rockstar Games

GTA 6 - vše, co víme: datum vydání, čeština, cena, multiplayer

GTA 6 je jednou z nejočekávanějších her. O jejím datumu vydání, ceně či odhalení traileru se již objevilo spoustu spekulací,…

5. 12. 2023 01:20

Nyní společnost umístila na svoje sociální sítě grafiku, která jednoduše sděluje, že „Trailer 1“ dorazí v úterý 5. prosince ve 3 hodiny odpoledne středoevropského času. Načasování tak odpovídá všem nedávným spekulacím a zdá se, že se leakeři opět nemýlili. Podle některých dřívějších úniků měl však trailer vyjít už v říjnu. Zda došlo k odložení či problémům ve vývoji se pravděpodobně už nikdy nedozvíme.

Před pár dny se však objevily spekulace, že předprodej bude spuštěn už 12. prosince. Na síti X (dříve Twitter) se totiž objevil snímek obrazovky z rozhovoru se zákaznickou podporou jednoho z obchodů, kde zaměstnanec podpory potvrdil tazateli spuštění předobjednávek k 12. prosinci.

Sám Rockstar nedávno potvrdil, že se na trailer můžeme těšit už v prosinci. „S velkou radostí vám oznamujeme, že začátkem prosince zveřejníme první trailer na další Grand Theft Auto. Těšíme se na další roky sdílení těchto zážitků s vámi všemi. Děkujeme, Sam Houser,“ napsal Rockstar v příspěvku na sociální síti X.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama