Gaming GTA 6 Článek Trailer GTA 6 vyšel 15 hodin před oficiální premiérou

Trailer GTA 6 vyšel 15 hodin před oficiální premiérou

Jarmil Černý

Jarmil Černý

5. 12. 2023 00:30

V noci z pondělí 4. prosince na úterý 5. prosince vydal Rockstar Games trailer na GTA 6. Stalo se tak nečekaně a o patnáct hodin dříve než vývojáři zmiňovali v oficiální komunikaci.

Reklama

Vývojáři z Rockstar Games se pravděpodobně rozhodli vydat trailer o něco dříve kvůli vysokému počtu úniků informací, které v posledních hodinách vyplouvaly na povrch.

Oficiální uvedení prvního traileru nového dílu Grand Theft Auto bylo naplánováno na úterních 15 hodin středoevropského času. V posledních hodinách se však na internetu objevilo několik snímků z traileru a nakonec dokonce i samotný trailer včetně očekávaného data vydání hry.

GTA 6 vyjde nejprve na konzole, PC hráči si opět počkají
i Zdroj: Rockstar Games

GTA 6 vyjde nejprve na konzole, PC hráči si opět počkají

Rockstar Games zveřejnil s vydáním prvního traileru také tiskovou zprávu, ve které informuje, že GTA 6 bude v roce 2025…

5. 12. 2023 09:27

Vývojáři z Rockstar Games tak museli reagovat, což nakonec vyústilo ve zveřejnění oficiálního traileru v neplánovaný čas. První GTA 6 trailer vyšel na YouTube zhruba 8 minut po půlnoci našeho času. Trailer trvá přesně minutu a půl a představuje dva hlavní protagonisty a sluncem zalité Vice City inspirované americkým Miami.

Spekulace a úniky informací z enginu GTA 6 hovořily o tom, že bychom si mohli zahrát za dvě postavy. Jednou měl být muž a druhou žena. I to se nakonec potvrdilo s vydáním prvního traileru. Jméno ženy je skutečně Lucia, jak již dříve odhalili leakeři, a zdá se, že se opravdu jedná o bývalou vězenkyni. Více detailů o postavách jsme se však nedozvěděli.

V ukázce nechybí ani to, na co jsme v GTA zvyklí - rychlá auta, lodě, letadla, policejní honičky, divoké párty a pořádně živé město od nočních klubů až po městské pláže. V závěru traileru se objevil také datum vydání, hra by měla dorazit v roce 2025.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama