Traileru na Call Of Duty Modern Warfare III dominuje český arzenál zbraní
i Zdroj: Activision
Gaming COD MWIII Článek Traileru na Call Of Duty Modern Warfare III dominuje český arzenál zbraní

Traileru na Call Of Duty Modern Warfare III dominuje český arzenál zbraní

Adam Němec

Adam Němec

23. 8. 2023 11:30

Mnozí hráči od nového Call Of Duty Modern Warfare III nemají velká očekávání, předání hry Sledgehammer Games je mnohými považováno za špatné rozhodnutí a vysoká cena hráče také nenadchla. Nyní jsme se dočkali gameplay traileru. Ten byl odhalen na Gamescomu a ukazuje část první mise, pro kterou si vývojáři zvolili opravdu zajímavý arzenál zbraní.

Reklama

Samotný trailer láká na remake mise The Gulag z původního Modern Warfare II. Mise nese název Operation 627, což v původní misi bylo vězeňské číslo Kapitána Price. Na rozdíl od příletu vrtulníky tentokrát do Gulagu připlujeme. Vše se odehrává v noci a během mise bude nutné se plížit.

Jak je u Call of Duty standardem, mise je velmi skriptovaná, nicméně po grafické stránce vypadá hra naprosto úchvatně. Vývojáři lákají také na kampaňové open combat mise, které by měly mít otevřenější lokace a nabízet více způsobů, jak může k misi hráč přistoupit. V separátním režimu, ale taktéž otevřeném světě, se objeví i zombíci.

Kolik zaplatíme za Call of Duty Modern Warfare III? Známe cenu
i Zdroj: Activision

Kolik zaplatíme za Call of Duty Modern Warfare III? Známe cenu

Activision odhalil cenu letošního dílu Call of Duty.

15. 8. 2023 08:00

Diváci orientující se ve zbraních si také mohou všimnout velmi zajímavé volby arzenálu, kterou si Gaz pro misi vybral. Jeho primární zbraní je totiž Bren 805 od ČZ. Překvapivě se nejedná o novější Bren 2, ale ten se nejspíše ukáže ve stromu zbraňových platforem v multiplayeru. Gazova sekundární zbraň je také kousek od naší České Zbrojovky, jedná se o samopal Scorpion Evo 3, který by měl spadat pod stejnou platformu.

Samozřejmě nesmíme zapomenout, že původní Modern Warfare 3 měl misi odehrávající se v Praze, do které se možná podíváme i v tomto díle.

Call of Duty Modern Warfare III vychází 10. listopadu na PC, PlayStation 4/5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama