Ubisoft oznámil free to play hru. Ta ale vyšla před sedmi lety
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Článek Ubisoft oznámil free to play hru. Ta ale vyšla před sedmi lety

Ubisoft oznámil free to play hru. Ta ale vyšla před sedmi lety

Monika Kočicová

Monika Kočicová

17. 1. 2024 12:00

Společnost Ubisoft letos zve hráče k testování „nového“ free to play titulu BattleCore Arena. Oznámení je však matoucí, jelikož hra vyšla již v roce 2017.

Reklama

Ubisoft právě oznámil free to play arénovou střílečku BattleCore Arena. Trailer však zmátl veřejnost, jelikož titul vyšel již před sedmi lety. Vypadá to ale, že francouzské studio se chce pokusit přepsat historii po svém, a tak na tvorbu vývojářů ze společnosti Cosmic Ray nebere ohled – momentálně totiž na hře pracuje pobočka Ubisoft Bordeaux.

Tvůrci Mafie pracují na tenisové hře Top Spin
i Zdroj: Hangar 13

Tvůrci Mafie pracují na tenisové hře Top Spin

Čeští vývojáři se po mnoha letech vrací k tenisové sérii Top Spin. Hra se ukázala v prvním traileru.

17. 1. 2024 11:45

Společnost nestanovila konkrétní nové datum vydání, ale pozvala hráče k přihlášení do technického testu, který má proběhnout od 1. do 5. února. Zároveň se na sociálních sítích hry jedná o první příspěvek od roku 2020.

Podle serveru GameSpot se hra nemá nijak lišit od původní verze. V BattleCore Arena se hráči ujmou ovládání jádra – postavy ve tvaru koule – a budou zápasit v kompetitivních kláních pro více hráčů. Titul klade důraz na fyziku pohybu. Protože se jedná o PVP, mohou vedle perků využívat i zbraně na dálku, se kterými vyřadí nepřátele nebo pomohou spoluhráčům.

Zahraniční média zatím čekají na vyjádření Ubisoftu, proč se rozhodl oznámit novinku, která ve skutečnosti není novinkou. Tahle otázka bude mít určitě zajímavé vysvětlení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama