Vývoj The Elder Scrolls VI údajně pokročil
i Zdroj: Bethesda Softworks
Gaming The Elder Scrolls VI Článek Vývoj The Elder Scrolls VI údajně pokročil

Vývoj The Elder Scrolls VI údajně pokročil

Josef Ventrča

Josef Ventrča

30. 8. 2023 15:20

Podle posledních informací to vypadá, že na vývoji dalšího dílu populární RPG série se již začalo pracovat.

Reklama

The Elder Scrolls VI je podle informací španělského serveru Vandal v aktivním vývoji. O postupu z předprodukční fáze promluvil v rozhovoru šéf vydavatelství Bethesda Pete Hines, neuvedl ale nic bližšího, co by se tvorby nebo samotné hry týkalo. Dále pak upozornil, že Starfield zatím zůstává v centru pozornosti vývojářů. Vzhledem k tomu, že se očekává i rozšíření, tak lze předpokládat, že plnou silou se do prací na novém fantasy RPG pustí v řádu několika let.

Vše, co víme o Starfield: datum vydání, co-op, čeština
i Zdroj: Bethesda Softworks

Vše, co víme o Starfield: datum vydání, co-op, čeština

Starfield je vesmírná odysea a zbrusu nový titul od dobře známého studia Bethesda, jehož nejznámějším dílem je RPG série The…

24. 8. 2023 16:00
2

I přesto se ale mnoho fanoušků Elder Scrolls může radovat, že šestý díl již není jen na rýsovacím prkně. Stalo se tak zhruba pět let od prvního oznámení. A jelikož se od uvedení debutového traileru téměř nic o chystaném pokračování nepsalo, lze nyní i tento drobný náhled pod pokličku považovat za úspěch. Nutno podotknout, že například i Todd Howard na začátku srpna prohlásil, že oznámení mělo raději přijít později.

Vydání hry však bude ještě dlouhou dobu trvat, proto není ani předběžně stanovené datum nebo upřesnění, na kterých platformách bude dostupná.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama