Zdánlivě nahá streamerka zkouší limity pravidel vysílací platformy
i Zdroj: Ilustrativní obrázek - Freepik.com (s licencí, fotobanka)
Zajímavosti Článek Zdánlivě nahá streamerka zkouší limity pravidel vysílací platformy

Zdánlivě nahá streamerka zkouší limity pravidel vysílací platformy

Monika Kočicová

Monika Kočicová

22. 12. 2023 11:00

Modelka se rozhodla vyzkoušet, jak daleko na Twitchi může zajít. Nově vysílá zcela nahá a k zakrytí intimních partií používá pouze digitálně vytvořenou cenzuru.

Reklama

Když na začátku prosince streamerky začaly vysílat bez vršku oblečení, nečekalo se, že situace zajde ještě dál. Vše ale změnila streamerka a Onlyfans modelka s přezdívkou Firedancer začala streamovat zcela nahá se záběrem na celé své tělo, a přitom jí intimní partie zakrývá pouze digitálně vytvořená cenzura, tedy černý obdélník.

Zdánlivě nahá streamerka zkouší limity pravidel vysílací platformy
i Zdroj: Twitch: firedancer

Její chování se během chvíle stalo virální. Záznam videa měl za necelý den přes sto tisíc zhlédnutí a vyvolal vlnu rozporuplných reakcí. Zatímco část její odvahu chválila, odpůrce naopak znechutila nejen její vyzývavé vysílání, ale i samotný Twitch, který to zatím toleruje a k situaci se nevyjádřil. Sama streamerka pak během vysílání tvrdila, že se rozhodla vyzkoušet, jak daleko může na této platformě zajít.

Otázkou však je, zda je žena skutečně během živého vysílání nahá. Zatímco na jednom ze záběrů je těžké určit míru jejího odhalení, tak v jiném klipu se po krátké době ukáže, že modelka má na sobě tílko, které chytře shrnula tak, aby to vypadalo, že na sobě nic nemá. To nic ale nezměnilo na tom, že některé lidi její chování pobouřilo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama