ZywOo přebírá MVP ocenění: "Začal jsem mít trochu ego, abych ukázal, co dokážu."
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek ZywOo přebírá MVP ocenění: "Začal jsem mít trochu ego, abych ukázal, co dokážu."

ZywOo přebírá MVP ocenění: "Začal jsem mít trochu ego, abych ukázal, co dokážu."

Michael Douša

Michael Douša

27. 11. 2023 13:05

Mathieu "ZywOo" Herbaut je bezpochyby výjimečným hráčem. Má na kontě již sedmnácté ocenění za nejlepšího hráče turnaje, a přitom pouze 10 trofejí z turnajů. Tentokrát se Vitality ale povedlo oboje - mít trofej i nejlepšího hráče.

Reklama

Vitality určitě nebyli favorité na trofej na BLAST Premier Fall Finals. Před dvěma týdny vyměnili hráče a neměli tak mnoho času na to se sehrát, jejich vítězství tak přichází jako poměrně velké překvapení. Zvlášť poté, co ve finále porazili FaZe, kteří už už se snažili o podobnou statistiku jako NIP na počátku CS:GO éry. Sice nezvládli 87 vyhraných map v řadě, ale 18 vítězných zápasů už se jim povedlo. Tím se jednoznačně zapsali do historie, možná před tím, než se sestava navěky rozpadne.

ZywOo měl ale poměrně krušný začátek své CS2 výzvy. Na IEM Sydney se mu zrovna nedařilo a schytal proto hodně kritiky. “Nekoukal jsem se potom na Twitter ani nic takového, ale věděl jsem, že lidi budou mluvit o mojí úrovni ve hře, a myslím, že jsem začal mít trochu ego, abych jim ukázal, čeho jsem schopen. Byl to teprve začátek a chtěl jsem ukázat, že i když pokazíme jeden turnaj, vůbec na tom nezáleží,” podělil se v rozhovoru pro HLTV. 

Francouzský talent ale nešetřil chválou ani na svého nového týmového kolegu. “Je radost s ním hrát, i když ho známe teprve dva roky. Nikdy se nevzteká, ve hře je prostě sám sebou a myslím, že to hodně pomáhá a pomůže to i do budoucna vyhrát další trofeje,” říká francouzský sniper. “Nahrazovat Magiska musí být strašně těžké, protože nahrazuje čtyřnásobného Major šampiona, spoustu trofejí, ale hraje dobře, dává dobré informace, hodně mluví.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama