Brazilské Major naděje se hroutí, FURIA hrozí eliminace
i Zdroj: Photo credits: Adam Lakomy, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Brazilské Major naděje se hroutí, FURIA hrozí eliminace

Brazilské Major naděje se hroutí, FURIA hrozí eliminace

Michael Douša

Michael Douša

18. 3. 2024 11:35

Gabriel "FalleN" Toledo má sice na kontě dva Major tituly, v tuhle chvíli ale už i dvě nečekané prohry v Opening Stage kodaňského Majoru. Ještě jedna a FURIA se mohou s Dánskem klidně rozloučit.

Reklama

Nejdřív prohráli proti svým brazilským kolegům hrajícím pod vlajkou Legacy, poté proti čínským vyzyvatelům Lynn Vision - oba týmy byly mezi nejčastěji vybíranými jako týmy, které z turnaje vypadnou bez jediné prohry. Jde klesnout ještě níž? Určitě jde, pokud ale máme rádi staré dobré CS se starým dobrým FalleNem, doufejme,  že se to nestane. Protože tentokrát to opravdu nebyli ti staří dobří FURIA. Pro ilustraci postačí záběry z totálně prokaučované 5v2 situace proti pistolím.

Kritika na sebe nenechala dlouho čekat. Někteří zvlášť poukazují na skutečnost, že Kaike “KSCERATO” Cerato měl šanci odejít do nového projektu Liquid pod taktovkou Caspera “cadiaN” Mollera, sám ale odmítl a raději zůstal ve FURIA. Vyplatilo se mu to? Nedá se říct, že ano. Je tady pro FURIA ale šance, jak se ještě na Major probojovat? 

Naštěstí ještě ano. Dnes na ně v 18:00 čeká Bo3 zápas proti španělským KOI, kteří mají za sebou prohry proti SAW a ENCE - ne úplně špatní oponenti. Oboje ale bylo v Bo1 zápasech, které přeci jen vyzyvatelům jako KOI přihrávají alespoň malou výhodu. Tentokrát ale bude doména právě na straně FURIA, kteří tak mají šanci chytit poslední stéblo a ještě se udržet ve hře. Povede se jim to? Na to si budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama