Bude i No Russian? Ukázka kampaně Modern Warfare III to naznačuje
i Zdroj: Activision
Gaming COD MWIII Článek Bude i No Russian? Ukázka kampaně Modern Warfare III to naznačuje

Bude i No Russian? Ukázka kampaně Modern Warfare III to naznačuje

Josef Ventrča

Josef Ventrča

18. 8. 2023 09:00

Letošní díl Call of Duty dostal krátkou ukázku představující kampaň. Konečně i víme, jak hra vypadá, a máme indicie, co by mohla obsahovat.

Reklama

Call of Duty Modern Warfare III nadále ukazuje víc a víc. Tentokrát je na oficiálním YouTube kanále možné zhlédnout ukázku lákající fanoušky série na kampaň. Kromě známých tváří se v ní ukrývají i nápovědy na očekávané mise.

Kolik zaplatíme za Call of Duty Modern Warfare III? Známe cenu
i Zdroj: Activision

Kolik zaplatíme za Call of Duty Modern Warfare III? Známe cenu

Activision odhalil cenu letošního dílu Call of Duty.

15. 8. 2023 08:00

Díky videu máme konečně možnost se alespoň krátce podívat, jak hra bude vypadat. V případě této série sice ultrarealistické zpracování nikoho nepřekvapí, přesto lze uznat, že záběry vypadají opravdu famózně. Rovněž mají dost dramatický a akční nádech doprovázený zremixovanou skladbou Don't Fear The Reaper. Ve videu zahlídneme i tváře legendárního Kapitána Price i úhlavního nepřítele Vladimira Makarova.

Dále nutno zmínit, že kromě několika záběrů vojáků v neoprenech, prostřihů na lodě, nebo pohledů z první osoby s nočním viděním, se taky krátce ukázal snímek z letadla, na kterém pravděpodobně terorista drží v rukou zbraň, zatímco pasažéři křičí strachem. Můžeme tak zatím spekulovat, že by se mohlo jednat o novou variaci slavné mise No Russian z původního Modern Warfare 2. Zda tomu tak skutečně bude, se nejspíš dozvíme až po vydání 10. listopadu. Pro připomenutí dodáme, že hra bude dostupná na PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S i konzolích minulé generace.

Zároveň v současném režimu Warzone probíhá akce odhalující nový díl. Odměnou je pak právě výše zmíněný trailer. Nedávno se taky potvrdilo, že letošní díl Call of Duty bude mít zombie režim, což je vůbec poprvé, co se tento mód objeví ve franšíze Modern Warfare.

Parádní a stylové módní kousky s motivy Call of Duty najdete také u našeho partnera CZC.cz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama