GTA 6: Datum traileru byl odhalen již dávno, jen si toho nikdo nevšiml. Známe tak možná i přesné datum vydání
i Zdroj: Rockstar Games
Gaming GTA 6 Článek GTA 6: Datum traileru byl odhalen již dávno, jen si toho nikdo nevšiml. Známe tak možná i přesné datum vydání

GTA 6: Datum traileru byl odhalen již dávno, jen si toho nikdo nevšiml. Známe tak možná i přesné datum vydání

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

4. 12. 2023 18:49

Nedočkaví fanoušci her Grand Thef Auto se již 5.12. dočkají traileru pro nejnovější díl celé série. Ještě do nedávna však nikdo nevěděl, kdy se na očekávanou upoutávku může těšit. Přitom byl nejspíš datum zveřejněný již před několika měsíci. Je dokonce možné, že byl stejným způsobem prozrazen i datum vydání GTA 6.

Reklama

Od vydání GTA 5 uběhlo již deset let a šestý díl tak jistě patří mezi jednu z nejočekávanějších her všech dob. Fanoušci netrpělivě čekali na jakékoliv informace, Rockstar si však vše nechal pro sebe. Nebo ne?

Datum vydání traileru byl oficiálně oznámen až 1. prosince. Jistě se před tím objevilo mnoho spekulací, avšak jednoho si fanoušci nevšimli. Na platformě X (původně Twitter) se objevil snímek z GTA online. Můžeme na něm vidět obyčejné šedé triko popsané zdánlivě náhodnými číslicemi. 

Pro rozluštění by byla dříve potřeba opravdová detektivní práce, nyní však dávají čísla fanouškům zpětně smysl. V číselném řetězci lze totiž nalézt posloupnost „12523“, která tvoří datum v anglickém formátu pro právě den vydání traileru 5. 12. 2023.

Natěšenci nezaháleli a pustili se do dalšího zkoumání čísel na triku. Nyní tak někteří spekulují , že by čísla „040125“ mohla značit datum vydání a hra tak dle nich vyjde 1. 4. 2025. Dokonce byl v dubnu vydán poprvé na Playstation 3 a Xbox 360 i díl GTA 4. Všechny ostatní díly a zároveň i Red Dead Redemption 2 však vyšly mezi zářím a listopadem. 

Jestli je na této detektivní práci něco pravdy, ví jen samotný Rockstar a my si na odpověď ještě bohužel počkáme. Jaký je váš názor?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama