Lokomotiva Tomáš nebo Millennium Falcon, tohle jsou nejlepší lodě postavené ve Starfield
i Zdroj: Bethesda Games Studios
Gaming Starfield Článek Lokomotiva Tomáš nebo Millennium Falcon, tohle jsou nejlepší lodě postavené ve Starfield

Lokomotiva Tomáš nebo Millennium Falcon, tohle jsou nejlepší lodě postavené ve Starfield

Jarmil Černý

Jarmil Černý

8. 9. 2023 15:00

Hráči prostě milují upouštět uzdu svojí fantazii ve hrách od Bethesdy. Tentokrát k tomu nepotřebují žádné modifikace, ti nejkreativnější se totiž pustili do stavby zajímavých vesmírných plavidel.

Reklama

Editor vesmírných plavidel je rozhodně jednou z nejzajímavějších funkcích sci-fi RPG od Bethesdy. Někteří hráči v něm tráví i hodiny času a dalo by se říct, že editor je sám o sobě taková minihra. 

Streamerka vyzkoušela doletět k planetě ve Starfield, výsledek je zklamání
i Zdroj: Bethesda Game Studios

Streamerka vyzkoušela doletět k planetě ve Starfield, výsledek je zklamání

Bethesda už dříve avizovala, že ve Starfieldu nebude možné k planetám fyzicky doletět a že vesmírná část hry a část, kde…

4. 9. 2023 18:40
2

O to víc jsou pak tvůrci na své výtvory pyšní a skutečně mají být na co. Kreativní duše se do stavění pustily po hlavě a my vám přinášíme ty nejzajímavější nápady a výtvory.

Lokomotiva Tomáš

Určitě si pamatujete ze svého dětství nebo z dětství vašich ratolestí animovaný seriál s modrou lokomotivou Tomášem a jeho přáteli, se kterými zažíval četná dobrodružství. Uživatel Redditu MrCaine332 proměnil známou lokomotivu Tomáše na vesmírnou loď a je třeba říct, že se mu to skutečně povedlo.

Humr

Co se honilo v hlavě uživateli mayonnaisesama, to opravdu nevíme. Pravděpodobně má prostě rád mořské korýše. Díky inspiraci u jiného uživatele, který ve Starfieldu vytvořil kraba, se mu podařilo postavit létajícího humra.

Millennium Falcon

O napodobeninu lodi samotného Hana Sola ze slavné sci-fi ságy Star Wars se pokusil uživatel Then_Chip_6367 a nevedlo se mu vůbec špatně.

Voyager

Na své si přišli i fanoušci Star Treku. Uživatel GrungeCowboy73 se pokusil vytvořit loď inspirovanou právě tímto sci-fi.

Battlecruiser ze Starcraftu

Skvěle si se stavěním poradil i hráč pod přezdívkou KuaiBan. Ten se inspiroval v realtime strategické hře od Blizzardu a dal si za úkol postavit Battlecruiser. Jak se mu výtvor povedl můžete ohodnotit sami.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama