MATYS míří do Fnatic, Sampi si údajně vydělali miliony
i Zdroj: Twitter, @teamsampi
Esport CS 2 Článek MATYS míří do Fnatic, Sampi si údajně vydělali miliony

MATYS míří do Fnatic, Sampi si údajně vydělali miliony

Michael Douša

Michael Douša

27. 11. 2023 19:10

Jen málo hráčů se z česko-slovenského rybníčku vypracovalo na světovou scénu, tenhle slovenský střelec tak patří mezi elitu. Matúš "MATYS" Šimko bude moct svoje kvality ukázat ve hvězdné společnosti a v organizaci, která má na kontě hned několik Major titulů.

Reklama

Fnatic jsou nyní v intenzivním procesu přestavby své Counter-Strikové sestavy, a berou to pěkně zhurta. Podle všeho Fnatic vymění hned tři hráče, přičemž jedním z nich je i Major šampion Freddy “KRIMZ” Johansson, druhým přeživším pak Aurélien “afro” Drapier. Prvním oficiálně oznámeným příchozím je tak právě slovenský talent, kterého Fnatic odkoupili od Sampi.

O přechodu MATYSe se již spekulovalo v průběhu listopadu, s vítězstvím na Mistrovství ČR se však uzavírá opravdu krásná kapitola v MATYSově příběhu. A zjevně ani Sampi nevyjdou naprázdno. Ačkoliv přichází o hráče, který jim pomohl pozvednout trofej z MČR, jejich směrem by už dle nedávných spekulací měly mířit až 4 miliony korun. Na česko-slovenské poměry je to opravdu výrazná částka. 

MATYSe by měl již pozítří čekat první zápas v novém dresu, a to proti GamerLegion na Elisa Masters Espoo 2023. V barvách Fnatic se ukáže také Alexandre “bodyy” Pianaro a Can “kyuubii” Ali.

Poslední přestupy

Datum Hráč Starý tým Nový tým
27. 11. 2023
Starý tým Team Falcons
Nový tým fnatic
27. 11. 2023
Starý tým Sangal
Nový tým fnatic
27. 11. 2023
Starý tým Sampi
Nový tým fnatic
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama