Mortal Kombat 1 čelí review bombingu od ruských a běloruských hráčů
i Zdroj: Warner Bros. Games
Gaming Mortal Kombat 1 Článek Mortal Kombat 1 čelí review bombingu od ruských a běloruských hráčů

Mortal Kombat 1 čelí review bombingu od ruských a běloruských hráčů

Josef Ventrča

Josef Ventrča

23. 9. 2023 14:15 1

Hráči se snaží bojové novince uštědřit fatality.

Reklama

Ačkoli většina recenzí k Mortal Kombat 1 byla pozitivní, tak se přesto hra nevyhnula kritice. Zejména verzi pro Nintendo Switch fanoušci i kritici osočili za výrazně horší grafiku, přestože se prodává za stejnou cenu jako její protějšky pro PlayStation a Xbox. Kontroverzní port na kapesní konzoli však není terčem review bombingu. Paradoxně mu čelí produkty na PlayStation 5.

Tom Clancy's The Division 3 je ve vývoji
i Zdroj: Ubisoft

Tom Clancy's The Division 3 je ve vývoji

Ubisoft připravuje další díl populární akční série.

22. 9. 2023 09:45

Tato verze obdržela několik recenzí 0 až 1 z 10 od lidí, kterým se nelíbí, že Mortal Kombat 1 nevychází v Rusku a Bělorusku. Ruští hráči, kterým se přesto podařilo titul získat, zjistili, že nemají přístup k online funkcím, a proto pomocí review bombingu vyjádřili své zklamání. Na platformě Metacritic tak negativní recenze stáhly uživatelské hodnocení Mortal Kombat 1 na PlayStationu 5 na 6,0 oproti celkovému hodnocení 85, které si bojovka vysloužila od kritiků. V poslední době se sice nejedná o největší záškodnickou akci zaměřenou proti nové hře, ale přesto má na uživatelské skóre patrný vliv.

Přestože lidé z části východní Evropy nejsou spokojení, tak nic nenasvědčuje tomu, že by společnost Warner Bros. plánovala oficiálně vydat hru v Rusku nebo Bělorusku nebo umožnit uživatelům v těchto regionech přístup k online funkcím. Je pravděpodobné, že toto rozhodnutí padlo kvůli probíhající ruské invazi na Ukrajině, kvůli které mnoho videoherních společností přestalo v oblasti podnikat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama