Nový seriál Star Wars: The Acolyte má první akční trailer
i Zdroj: Lucasfilm Ltd.
Zábava Článek Nový seriál Star Wars: The Acolyte má první akční trailer

Nový seriál Star Wars: The Acolyte má první akční trailer

Václav Brixí

Václav Brixí

19. 3. 2024 17:20

Nový seriál ze světa Star Wars s podtitulem The Acolyte obdržel první trailer a datum vydání. Příběh zmapuje vzestup Temné strany na sklonku Vrcholné republiky.

Reklama

Před nedávnem byla na sociálních sítích zveřejněna informace, že očekávaný seriál ze světa Star Wars obdrží svůj první trailer. Toho jsme se nyní dočkali společně s potvrzením data vydání. O seriálu jsme doposud nevěděli mnoho informací. Známo bylo pouze zasazení do období Vrcholné republiky a část hereckého obsazení. S novým trailerem však máme o něco bližší představu o tom, co nás na začátku června čeká.

Ze všeho nejvíce mohou jásat fanouškové Jediů, kterých v seriálu očividně nebude pomálu. Přeci jen se děj bude odehrávat přibližně 100 let před filmovou Epizodou I. V tu dobu byl řád Jediů na vrcholu a zdánlivě nemohli být ničím ohroženi. Jak už ale napovídá krátký popisek k traileru “Ve věku Světla povstává Temnota”, nebude to tak úplně pravda. V seriálu bychom se měli dočkat vyobrazení postupného úpadku Vrcholné republiky a vzestupu Temné strany Síly. Kdo ji bude v seriálu zastupovat nám však trailer neprozrazuje.

Kromě efektních akčních scén a mysteriózní atmosféry seriál láká i na zvučné herecké obsazení. Svoji premiéru ve světě Star Wars si v jedné z hlavních rolích odškrtne například oblíbená herečka Carrie-Anne Moss, kterou diváci znají především, jako Trinity z Matrixu. Tu mimo jiné doplní i jména jako Dafne Keen (Logan: Wolverine), Lee Jung-jae (Hra na Oliheň) nebo Dean-Charles Chapman (1917).

První dvě epizody seriálu Star Wars: The Acolyte vychází 4. června na streamovací platformě Disney+. Následující epizody pak budou vycházet pravidelně každé úterý. Celkově by seriál měl obdržet 8 epizod.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama