Palworld si zahrálo přes 19 milionů uživatelů
i Zdroj: Pocketpair
Gaming Palworld Článek Palworld si zahrálo přes 19 milionů uživatelů

Palworld si zahrálo přes 19 milionů uživatelů

Josef Ventrča

Josef Ventrča

1. 2. 2024 13:00

Palworld kromě Steamu válcuje i Xbox. Ve službě Game Pass patří mezi nejhranější tituly.

Reklama

Studio Pocketpair může být na svou survival novinku Palworld znamenitě hrdé, jelikož kromě rekordního počtu hráčů na Steamu má významný zářez taky na Xboxu. Na konzolích si titul zahrálo již přes sedm milionů uživatelů. Vývojáři dále uvedli, že v rámci Game Passu zaznamenal největší uvedení hry třetí strany.

Hráč v Palworld chytil vzácného Pala díky obrovskému štěstí
i Zdroj: Pocket Pair

Hráč v Palworld chytil vzácného Pala díky obrovskému štěstí

Šťastlivec se o svůj fenomenální úlovek v Palworldu podělil na sociálních sítích.

29. 1. 2024 10:30

Významnou novinkou také je, že Microsoft nabídl podporu tvůrcům, která zahrnuje vyhrazené servery, technické zdroje, které pomohou s optimalizací grafiky a paměti, zrychlení procesu zpřístupňování aktualizací Palworldu hráčům, a taky lepší optimalizaci pro Xbox.

Co se počítačů pak týče, tak na Steamu se prodalo již přes dvanáct milionů kopií. „Od vydání Palworldu neuplynuly ani dva týdny, děkujeme," uvedlo studio Pocketpair na svých sociálních sítích. Dodalo, že nadále pracuje na nutných opravách a vylepšeních hry. Server Insider Gaming pro srovnání uvedl, že nejprodávanější loňské hry Hogwarts Legacy se za první dva týdny prodaly dva miliony kopií, a to byla v době svého uvedení na třech platformách.

Jenže navzdory úspěchu Palworld se stále objevují obavy některých lidí ohledně designu Palů i dalších prvků ve hře. Titul je v hledáčku společnosti Nintendo, ačkoli není známo, zda z těchto obav může něco vzejít. Prozatím však společnost Pocketpair pokračuje ve svém plánu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama