Pokimane končí na Twitchi
i Zdroj: The Game Awards
Zajímavosti Článek Pokimane končí na Twitchi

Pokimane končí na Twitchi

Josef Ventrča

Josef Ventrča

31. 1. 2024 12:40

Známá streamerka po mnoha letech působení na platformě Twitch oznámila svůj konec. Její budoucnost je zatím neznámá.

Reklama

Influencerka a streamerka Imane „Pokimane“ Anysová na sociální síti X oznámila, že po více než deseti letech streamování na platformě Twitch končí. „Konec jedné éry. Twitch byl mým domovem dekádu, ale je čas poděkovat za všechny vzpomínky a lásku během mých League of Legends a Among Us dní,“ uvedla Pokimane.

Český youtuber pořádá virtuální středověké bitvy pro stovky hráčů
i Zdroj: TaleWorlds Entertainment

Český youtuber pořádá virtuální středověké bitvy pro stovky hráčů

Český streamer a youtuber vystupující pod přezdívkou RobDiesALot vytvořil pravděpodobně největší českou komunitu, která se…

31. 1. 2024 06:00
1

Podle situace na sociálních sítích to vypadá, že streamerka tak učinila po dohodě s Twitchem, nebo jej alespoň o svém záměru informovala, jelikož po prohlášení Pokimane na svých kanálech platforma vydala i své vyjádření. „Byla to neuvěřitelná cesta. Jsme pyšní na vše, čeho jsi dosáhla, i na to, co tě čeká v budoucnu. Na Twitchi budeš mít vždy domov, Poki,“ napsali zástupci Twitche.

Kromě těchto sdělení nebylo k záležitosti řečeno nic dalšího. Zatím se neví, zda Pokimane odchází kvůli exkluzivní smlouvě na konkurenční platformu, jako je YouTube nebo Kick, nebo zda se populární tvůrce vzdává streamování úplně. Během hodiny od zveřejnění této senzační zprávy Pokimane nasbírala více než 1,1 milionu zobrazení a mnoho jejích fanoušků prosilo o další informace.

Jako jedna z nejsenzačnějších a někdy i nejkontroverznějších streamerek si Pokimane během několika let vybudovala své fanouškovské impérium, nasbírala téměř deset milionů sledujících a věnovala se všemu možnému od streamů ze života až po herní maratony.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama