The Elder Scrolls 6 má být z části jako Skyrim
i Zdroj: Bethesda
Gaming The Elder Scrolls VI Článek The Elder Scrolls 6 má být z části jako Skyrim

The Elder Scrolls 6 má být z části jako Skyrim

Josef Ventrča

Josef Ventrča

25. 10. 2023 11:30

Jeden z vývojářů promluvil v rozhovoru na Youtube o The Elder Scrolls 6. Údajně se mu podařilo přesvědčit samotného Todda Howarda o fungování systému magie.

Reklama

Bruce Nesmith, který před svým odchodem z Bethesdy v roce 2021 pracoval na Skyrimu a Starfieldu, v rozhovoru pro Youtube kanál Minnmax uvedl, že nová hra z univerza The Elder Scrolls by měla obsahovat stopy stejného magického systém jako byl ve Skyrimu.

Zklamání ve Starfieldu. Bizarní chyba výrazně ovlivňuje herní zážitek
i Zdroj: Bethesda

Zklamání ve Starfieldu. Bizarní chyba výrazně ovlivňuje herní zážitek

V RPG od Bethesdy lze narazit na mnoho divných bugů. Jeden z nich má ale extrémní rozsah.

22. 10. 2023 15:20

„U Skyrimu jsem přesvědčil Todda (Howarda), abychom od základu předělali systém magie,“ řekl Nesmith v rozhovoru a dodal, že očekává, že se části jeho rukopisu objeví i v šestém dílu. „Nejednalo se o jedinečný nápad, ale měl jsem na tom velký podíl,“ pověděl. Taky uvedl, že se domnívá, že některé mechanismy, jako například leveling, budou obsahovat velkou část nových nápadů, ale že některé jím vytvořené prvky a základy, které položil, by se ve hře měly objevit.

Nutno však znovu podotknout, že Nesmith v Bethesdě nepracuje již dva roky, a proto nemůže zaručit, že zmíněný magický systém bude skutečně vypadat tak, jak tvrdil. Zejména, když hra je v ranné fázi vývoje, a tak se může spousta aspektů změnit. Nicméně on sám patřil mezi vysoce postavené členy týmu, a tak není ke škodě jeho sdělením alespoň naslouchat.

Připomeneme, že ačkoliv se o The Elder Scrolls 6 téměř nic neví, tak se předpokládá, že datum vydání bude nejdřív v roce 2026. Je taky možné, že se hra neobjeví na konzolích PlayStation.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama