Starfield je nejhorší hra Bethesdy. Získal nižší hodnocení než Fallout 76
i Zdroj: Bethesda Softworks
Gaming Starfield Článek Starfield je nejhorší hra Bethesdy. Získal nižší hodnocení než Fallout 76

Starfield je nejhorší hra Bethesdy. Získal nižší hodnocení než Fallout 76

Josef Ventrča

Josef Ventrča

27. 9. 2023 17:30 1

Hráči jsou nespokojení se stavem hry a dávají to najevo.

Reklama

Starfield stále rezonuje napříč hodnoceními hráčů i kritiků. Ačkoliv jedna strana považuje titul za skvěle zpracované vesmírné RPG, tak opozice tvrdí, že vzhledem k AAA produkci a době vývoje je hra nedodělaná a nepropracovaná. Nyní to vypadá, že nespokojených lidí se stavem novinky Todda Howarda je stále víc.

Do lodě ve Starfield naskládal tisíce brambor, následný experiment byl úspěšný
i Zdroj: Betehsda Games Studios, Screenshot od: „Moozipan“

Do lodě ve Starfield naskládal tisíce brambor, následný experiment byl úspěšný

Starfield je dostupný už pár dní a ti nejvynalézavější hráči se začínají pouštět do skutečného zátěžového testování hry. Ve…

8. 9. 2023 11:30
1

Na Steamu se aktuálně stala nejhůře hodnoceným dílem společnosti Bethesda. A dokonce překonala i neblaze prosluslý Fallout 76 – než se po mnoha letech, i díky modderské komunitě, stal skutečně hratelným produktem. S hodnocením 71,37 procenta zaostává za postapokalyptickým RPG, které má hodnocení 71,76 procenta. Nicméně i přesto zůstává Starfield jedním z nejoblíbenějších titulů Bethesdy na platformě Steam, který denně hraje více než sto tisíc hráčů.

Lze ještě připomenout, že Starfield krátce po svém uvedení na trh čelil i review bombingu, což obecně zkreslilo, jak jej veřejnost vnímá. Nakonec se ale ohlasy na sociálních sítích ve většině případech přiklonily k pozitivním reakcím, ačkoliv i ty měly občas nějaké výtky. Od kritiků si pak dle platformy Metacritic v průměru odnesl 84 bodů, od hráčů má 6,6 bodu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama