Warner Bros chce víc live service her. Přestože Suicide Squad byl propadák
i Zdroj: Rocksteady
Gaming Článek Warner Bros chce víc live service her. Přestože Suicide Squad byl propadák

Warner Bros chce víc live service her. Přestože Suicide Squad byl propadák

Monika Kočicová

Monika Kočicová

6. 3. 2024 13:45

Společnost Warner Bros. Interactive Entertainment prozradila, že v budoucnu chce víc live service titulů a free to play mobilních her. Chystá se odklonit od tvorby AAA her pro jednoho hráče, přestože Hogwarts Legacy bylo úspěšné, zatímco Suicide Squad nikoliv.

Reklama

Šéf herního oddělení Warner Bros. J. B. Perrette prozradil v panelu Morgana Stanleyho, že strategie společnosti v budoucnu bude zaměřená víc na live service tituly i mobilní a free to play hry. „V těchto oblastech je mnohem víc příležitostí k růstu, což můžeme využít pro naše značky,“ pověděl. Zároveň dodal, že do karet jim hrají i zkušenosti a jedinečná pozice vydavatele i vývojáře.

Vývojáři hry Suicide Squad darovali hráčům peníze
i Zdroj: Rocksteady

Vývojáři hry Suicide Squad darovali hráčům peníze

Studio Rocksteady si žehlí reputaci u hráčů titulu Suicide Squad: Kill the Justice League. Majitelům vyšších edicí s…

31. 1. 2024 14:15

Perrette taky sdělil, že firma raději místo jednorázového titulu pro konzole vytvoří hru – například v univerzu Harryho Pottera – ve které hráči budou moci žít, pracovat a budovat průběžně.

Jedná se o překvapivé prohlášení vzhledem k prodejům nejnovějších her z portfolia Warner Bros. Jednorázové Hogwarts Legacy totiž bylo trhákem, který prodal přes 22 milionů kopií, zatímco právě live service titul Suicide Squad: Kill the Justice League zcela propadl, což uznala i samotná společnost.

Nicméně podle informací serveru Insider Gaming Warneři skutečně pracují na live service hře ze světa Harryho Pottera. Titul se jmenuje Quidditch Champions a má být variací na populární Rocket League. Koncem minulého roku proběhl obří playtest, což může naznačovat, že vydání se blíží.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama