zahraj-si-zdarma-free-2-play-hry-5
Hry zdarma Článek Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #5

Zahraj si zdarma Free-2-Play hry #5

Filip Němeček

Filip Němeček

5. 8. 2016 19:44

Týmová FPS, obří roboti a 10sekundová hra. A proč byste měli hlasovat…

Reklama

Nejdříve trošku netradiční úvod. Poslední díl naší „Zahraj si zdarma Free-2-Play hry“ série bude výběr těch nejlepších podle hlasování čtenářů. V každém díle najdete anketu s prostou otázkou, jaká hra se vám z aktuálního výběru nejvíce líbí? Vítězné hry potom budou pohromadě v závěrečném článku.

Ještě jste nehlasovali? Je čas to napravit. V několika případech mají dvě hry stejně hlasů. Můžete tak rozhodnout, jaká bude doporučena znovu.

Dirty Bomb

Hráli jste někdy on-line Wolfenstein: Enemy Territory nebo Enemy Territory: Quake Wars? Právě od těchto tvůrců je střílečka Dirty Bomb. Akce je rychlá a týmová spolupráce důležitou součástí vítězství. Vybrat si navíc můžete žoldáka se schopnostmi, které se nejlépe hodí pro váš herní styl.

Trojice dostupných herních módů nabízí dostatečnou variabilitu a studio hru pravidelně aktualizuje o nový obsah či opravy chyb. Jak už bývá tradicí u vybraných her, také Dirty Bomb se může pochlubit převážně pozitivním hodnocením.

HAWKEN

Další hra, která si zaslouží opětovné připomenutí. Navíc, pokud si chcete zabojovat on-line v obřím robotovi a v pěkné grafice, tak stejně moc možností nemáte. Je tu ještě skvělý Titanfall, ale ten není čistě o robotech a není zdarma.

Hawken vám nabídne 18 unikátních robotů a hned 6 herních módů. K tomu si můžete přičíst bohatý zbraňový arzenál, další unikátní předměty a různorodé mapy. Hra má opět velmi dobré komunitní hodnocení a nedávno navíc vyšla pro Xbox One a PlayStation 4.

You Have 10 Seconds

Název skákačky vám přesně prozradí, o co tady jde. Zkrátka máte 10 sekund na dokončení úrovně. Vše je doplněno stylovou retro grafikou a 40 různých levelů detailně prověří vaší hopsací schopnosti. Hra je kompletně free a ani vám nedovolí za cokoliv zaplatit.

You Have 10 Seconds navíc podporuje gamepad, má minimální hardwarové nároky a na disku skoro nic nezabere. Co víc si přát? 

{control inquiry 37}
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama