NaVi mají místo ve finále, druhé finále padne mezi MOUZ a ENCE
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek NaVi mají místo ve finále, druhé finále padne mezi MOUZ a ENCE

NaVi mají místo ve finále, druhé finále padne mezi MOUZ a ENCE

Michael Douša

Michael Douša

30. 9. 2023 20:00

Natus Vincere se opět nebezpečně blíží první příčce na turnajích. To je podívaná, kterou jsme si nemohli úplně užít už od počátku ruské anexe na Ukrajinu, a také podívaná, kterou málokdo čekal po oznámení nové sestavy po hráčské pauze.

Reklama

“Mám z toho skvělý pocit, protože to je naše první finále jako týmu. Je to asi moje teprv druhé finále na LAN, přičemž to první bylo na Majoru v Paříži, takže je to skvělý pocit,” překypoval emocemi jeden z nových přírůstků NaVi, Mihai “iM” Ivan. Není se čemu divit - NaVi na ESL Pro League neprohráli doposud jedinou mapu a opravdu nevypadají, že by se jim s tím chtělo začínat. 

IM také připisuje velkou část úspěchu mnohem lepší týmové atmosféře, než jaká tým doprovázela od počátku. “Jsme mnohem víc v pohodě se svými cíli, pozicemi a strategiemi. Opravili jsme spoustu chyb, je jich tu pořád hodně, ale o dost míň než předtím,” pokračuje.

Situace NaVi se ale s postupem do finále solidně vyostřuje. Budou se muset postavit buďto MOUZ, kteří v play-off už eliminovali opravdu velká jména jako G2 či FaZe, nebo ENCE, kteří mají na kontě například Cloud9 či Heroic již ve skupinové fázi, na druhé straně podlehli třeba Vitality. Semifinále o  postupové místo je v plném proudu, tak nezapomeňte sledovat:

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama