Šokující výsledek: Monte eliminovali Vitality z EPL se skore 2:0!
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS:GO Článek Šokující výsledek: Monte eliminovali Vitality z EPL se skore 2:0!

Šokující výsledek: Monte eliminovali Vitality z EPL se skore 2:0!

Michael Douša

Michael Douša

28. 9. 2023 19:09

Vitality se pokoušeli pokořit rekord legendárních NIP na mapě Nuke, kde tehdy Švédové vytáhli skore až na 32-0. Mezinárodní mix hrající pod francouzskou organizací ovšem tentokrát narazil na nečekaně dobrého oponenta - majoritně ukrajinské Monte.

Reklama

Kapitán Viktor “sdy” Orudžev sice ve své sestavě přišel o Mohammada “bOROS” Malhase, který stál za velkým úspěchem na Majoru a bez nějž vypadali Monte o mnoho bezradněji, zjevně ale i nová sestava nebude úplně bez šance. Tentokrát na serveru nastoupili Sergij “DemQQ” Demčenko a Alexander “br0” Bro, na které byl dokonce i Mathieu “ZywOo” Herbaut krátký. A ani sdy nechápal, co to dneska předvedli.

Celkově jsem měl pocit, že jsme měli hru pod kontrolou celou dobu. Jediná prohraná kola byla ta, která jsme prostě hráli špatně. Bylo to ale zvláštní, mám pocit, že jsme byli jako týmy na stejné úrovni, když jsme hráli na serveru.

Monte nejdříve na Anubisu spoléhali především na zmíněné hráče DemQQ a br0, na Nuku se ale jednalo o mnohem vyrovnanější záležitost. Nejlepší mapa Vitality jim proklouzla takřka mezi prsty, kdy se jim podařilo vyhrát poslední eco a postavili se jeden jediný bod od map pointu na skore 14-13, Monte se ale touhle ztrátou nenechali odradit. Převrátili skore na 16-14 a eliminovali Vitality z ESL Pro League.

Monte se tak budou muset postavit vítězi zápasu NaVi proti Eternal Fire, zatímco na druhé straně pavouka se utkají G2 proti MOUZ a ENCE proti Movistar Riders. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama