SAZKA eLEAGUE: "Na jednoduchou hru to nevidíme nikdy," říká SHOCK
Esport CS:GO Článek SAZKA eLEAGUE: "Na jednoduchou hru to nevidíme nikdy," říká SHOCK

SAZKA eLEAGUE: "Na jednoduchou hru to nevidíme nikdy," říká SHOCK

Michael Douša

Michael Douša

23. 4. 2020 10:30

Max "SHOCK" Kvapil se s námi podělil o své dojmy z turnaje, soupeřů, či nových updatů CS:GO.

Reklama

Na Sazka eLeague jsou téměř bez konkurence, dělají si zálusk na velké turnaje a jednoznačně míří vysoko. Pozvali jsme si Maxe "SHOCK" Kvapila a zeptali se ho na otázky o týmu, turnaji, či nových updatech, které poslední týdny přinesly. Budou jeho další výhry "EZ PZ", nebo zůstávají pořád ve střehu?

V Sazka eLeague se držíte sebejistě na první příčce jako favoriti celého turnaje. Ztěžuje vám to hru, když se na vás všichni specielně připravují?
Tak určitě,vždy když se na vás nějaký soupeř připraví po taktický stránce tak je to dost znát. Myslím si ale, že my jsme tým který se umí dobře přizpůsobit soupeři, takže když nám nevycházejí například určité taktiky, protože soupeř už dopředu ví, jak na ně správně zareagovat, tak se snažíme přizpusobit naši hru soupeři a hrát dále. 
eLeague se nyní hraje čistě online, vítáš tu změnu, nebo je ti bližší turnajová stage? 
Určitě bych si radši zahrál někde na stage před diváky ale vzhledem k tomu co se teď děje tak je dobře že se to hraje online.  
Československá scéna patří k těm menším, nemáme žádný světoznámý tým, který by objížděl mezinárodní turnaje jeden za druhým. Čím myslíš, že to je?  
Myslím si, že je to hlavně hráči kteří tomu nedávají tolik kolik by mohli a nemají takovou kvalitu hrát na světové urovni, další věc je ta, že do tohoto roku tu nebyl žádný fulltime tým, který by do toho mohl dát úplně vše a prosadit se. 
Update zbraní přinutil spoustu hráčů přejít na tlumenou M4 a opustit kriega, donutilo to i vás ke změně? Jak hledíš na kriega, je nerf zbytečný, nebo to opravdu byla broken weapon? 
Nevím jak kluci, ale já s tlumenou m4kou hrál už i předtím, takže to, že se zlevnila, bylo jedině dobře a co se týče kriegu, tak mi dá asi každý za pravdu, že ta zbraň byla opravdu op a ten nerf byl nutný. 
SAZKA eLEAGUE: "Na jednoduchou hru to nevidíme nikdy," říká SHOCK
Druhý update zase přinesl změny na Vertigu, které jste si hned vybrali na zápas proti eSuba. Přišlo to rozhodnutí až po updatu spolu s intenzivním tréninkem, nebo jste tu změnu nepovažovali za tak důležitou? 
Tak ta změna toho vertiga byla docela velká..změnil se kompletně celý B site a celý mid. My jsme s eSubou to vertigo chtěli hrát už před updatem protože jsme si na něm dost věřili a když přišel update tak jsme akorát museli trochu poměnit naší hru a přidat nějaké věci ale naše rozhodnutí to nezměnilo.
V neděli vás čekají Enterprise, vidíte to na jednoduchou hru, nebo nenecháte prostor pro překvapení? 
Na jednoduchou hru to nevidíme nikdy. Každý tým v lize je kvalitní a umí zahrát dobře. My se budeme soustředit hlavně na naší hru a budeme se snažit podat stoprocentní výkon aby jsme vyhráli.

V neděli můžete SINNERS vidět od 15:00 v zápase proti týmu ENTERPRISE ve třetím kole Sazka eLeague! Ušla vám předešlá kola? Nevadí, shrnuli jsme vám je zde: 1. kolo Sazka eLeague:

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama