OnlyFans modelka vytvořila cosplay na dívku v bahně z GTA 6 traileru
i Zdroj: Rockstar Games
Gaming GTA 6 Článek OnlyFans modelka vytvořila cosplay na dívku v bahně z GTA 6 traileru

OnlyFans modelka vytvořila cosplay na dívku v bahně z GTA 6 traileru

Jarmil Černý

Jarmil Černý

11. 12. 2023 09:10

Modelka z populární platformy pro dospělé „vyrobila“ cosplay na dívku, která se objevuje v traileru na GTA 6.

Reklama

Po dlouhých letech očekávání jsme se koncem roku 2023 dočkali traileru na GTA 6. Ten vzbudil v komunitě velké pozdvižení a jednotlivé detaily a scény se diskutují ještě několik dní po jeho vydání.

Trailer posbíral na platformě YouTube rekordní sledovanost a publikum zaujaly různé charaktery, které se v traileru objevily. Jeden z uživatelů na síť X (dříve Twitter) dokonce napsal: „Trailer na GTA 6 je venku a mezitím, co všichni slintají nad latinskoamerickou protagonistkou, já se ptám, kdo je ONA?“ Pod svůj příspěvek přiložil fotku tzv „mud girl,“ tedy dívky v bahně. Jde o charakter, který se v traileru objevil v bahnité oblasti státu Leonida, kde místní obyvatelé pravděpodobně pořádají terénní závody.

S odpovědí dlouho nečekala PeachJars, známá tvůrkyně obsahu a OnlyFans modelka, která se za mud girl převlékla a fotku umístila právě jako odpověď tázajícímu se uživateli. „My name is Peach,“ připsala k fotce a zmínila, že chtěla cosplay udělat už dříve, ale nemohla, protože v té době u ní byli na návštěvě rodiče.

K fotce ještě následně doplnila, že se nyní snaží sehnat bláto, aby mohla vyrobit alternativní verzi, která bude dostupná pro platící uživatele právě na OnlyFans.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama